Engellemeyen ama mesajlara aramalara cevap vermeyen erkek ne yapmaya çalışıyordur?

Tinder den biriyle tanıştım tinderdeki fotoğrafım fake di wp geçtik gerçek fotoğrafımı attım çok güzelsin dedi sohbet ettik mesajlaştık ben senle ciddi düşünüyorum dedi kendini övdü telefonum sende kalsın beni herkese sorabilirsin falan dedi bana samimi olmama izin verir misin dedi bende ne derece ama dedim ilerleyen zamanlarda ö. üşmek olabilir ama dedim daha ilerisini konuşmadık temizlik takıntım olduğu için evden çıkamıyorum terapi alıyorum online olarak ve bana ne zaman buluşucaz diyor sürekli anlık istiyor bende her an fotoğraf için hazırlanamam zaten zor bir süreç sonra konuşmayı bıraktı ben dedim böyle istiyceksen konuşmayalım dedim tamam dedi konuşmayalım dedi bir ay sonra saat 05.45 de aramış sabah ne için aradın yazdım aradım bir iki kere sonra açtı elim çarptı falan dedi sonra cevap vermeyince sen beni özlemedin mi dedi özledim dedim sonra konuştuk ben halamı almaya çarşıya gidicem dedi tamam dedim eve geldim birazdan arıycam dedi hala aramadı sürekli aradım mesaj attım çevrimiçi olduğu halde yazmıyor kendisi aradı bir ay sonra tiktoktan c. nsellikle ilgili videolar attı bizde yapalımmı izin verir misin evlenmeye çok var dedi kızıncada gül geç sanki yapıcaz dedi aramıyor yazmıyor benide beğeniyor arkadaşlarına ciddi düşündüğüm kız var demiş sence ne yapmaya çalışıyor engellmiyorda beni
Engellemeyen ama mesajlara aramalara cevap vermeyen erkek ne yapmaya çalışıyordur?