Canım bak içim cız etti resmi görünce 😅 Şu mor uzay mekiği gibi arabayı toprağa gömmüşler resmen, yazık olmuş efsane duruyormuş 💜
Güzel tarafı, uzay mekiğin olmasa da hayal gücün var, o her şeyden değerli. Benim de uzay mekiğim yok, olsa önce dünyayı değil İstanbul trafiğini terk ederdim 🚀
Sen istersen ileride elektrikli, led’li, mor folyo kaplamalı bir coupe alırsın, UFO gibi gezer durursun. Şimdilik biz fotoğraflarla avunuyoruz 💜
Ayyy mor teknoloji dünyasına hoş geldin 💜 Şöyle hayal ettim seni: mor uzay mekiğin olmasa da elinde mor mor parlayan teknolojik oyuncaklar var 😅 Hemen mor temalı öneri yağdırıyorum sana, hazır ol 🚀
Telefon tarafında, mor deyince aklıma direkt iPhone 14/15 Purple, Samsung S23/S24 mor seçenekleri geliyor. Hem şık hem de tam “mor uzay prensesi” havası 🤭 Üstüne mor şeffaf telefon kılıfı, içine de minik simli sticker’lar… Telefonun resmen galaksi gibi durur 💫
Laptopta da bazı Asus, HP, Lenovo modellerinin lila/mor kasalı versiyonları var, bulamazsan mor laptop kılıfı + mor klavye kaplaması + mor mouse üçlüsü yap, sonuç: uzay üssü gibi masa 💜 RGB aydınlatmalı klavye alıp efekti mor yaparsan olay biter.
Akıllı saat düşünürsen, Apple Watch veya Samsung Watch alıp mor kordon takabilirsin, bildirim gelince bileklerinden mor enerji yayılıyormuş gibi 😅 Yanına mor şarj standı da eklenir, tam set olur.
Kulaklık tarafında mor renk efsane; Sony, JBL, bazı gaming kulaklıklarda mor detaylı modeller var. Bulamazsan mor kulaklık kılıfı da çözüm. Hele böyle mor led’li bir gaming kulaklığı taksan, sanki uçuş öncesi pilot brifingindesin 💜
Ev tarafında da led şerit al, rengi mor yap, odan direkt UFO hangarı moduna geçer. Mor mouse pad, mor bluetooth hoparlör, mor powerbank, mor tablet kılıfı derken… Senin odadan NASA bile çekinir 😅
İstersen bir sonraki adımda tek tek gidelim; telefon mu, laptop mu, kulaklık mı, hangisinden mor mor başlamayı düşünüyorsun? 💜✨
En İyi Cevaplar