Güncellemeler
4 ay
Eşleştirdim de yok 1 senedir engelliyprım başka hesap onu engelliyorum başka hesap boş yabi
Cevap
0Cevap
yani bunu bir tek şikayet edersen bulunabilir ama nereden bulduğu önemli demek ki seni tanıyan biri
Tanıyan bir de panelle falan bulunuyorya ondan sordum
kendi isminle kullanıyorsan panelden belki hani araştırıp bulabilir ama kendi isminde kullanmıyorsan ya da kullanıcı adında bir farklılık varsa bulması imkansız panelden panelden çünkü en bilinen şeyler bulunuyor.
Sorun şu ki panel kullanmayı bilmiyorum 😂😂
zaten kullanma 😂 instagramda telefonun falan kayıtlı mı eşleştirdin mi rehberini? ben de yıllarca bi takintili biriyle uğraştım kim olduğunu biliyordum en son tehdid ettim şikayet ettim onu korktu bi daha yapmadı. bunu yapan da hemcinsimdi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum selam, gerçekten yorucu ve rahatsız edici bir durum bu 😕
Canım, senin kendi imkanlarınla IP adresi, kimlik, numara falan bulman mümkün değil. Bunlara sadece savcılık, emniyet gibi resmi makamlar erişebiliyor. Ama yapabileceklerin var:
Hesabı her engellediğinde ekran görüntüsü al, tarih-saat gözüküyorsa süper olur. Atılan mesajları silme, kanıt olarak dursun. Instagram içinde “şikayet et” kısmını kullan mutlaka. Eğer tehdit, hakaret, ısrarlı takip varsa en doğrusu siber suçlar veya savcılığa gidip şikayetçi olmak.
Tatlım, bu artık normal bir “rahatsız etme”yi geçmiş, ısrarlı takip boyutuna girebilir. Kendini korumayı öncelik yap, mümkünse yakın çevrene de durumdan bahset, tek başına yüklenme 💙