+1 yılAnneme, Teyzeme, KızKardeşime İnternetten Aldım Kapıya Teslim Gelir. Servisi Ararsınız Gelir Kurar Gider. Hiç Bir Sorun Olmadı Allaha Şükür.
Burada Yapmanız Gereken Aldığınız Sitenin Güvenilir Olması Onun Dışında Model Araştırması Ve Yorumları Dikkate Alın (Ki Siz ALacağınız Şeyi Biliyorsunuz Sanırım). Güle Güle Kullanın.
Extra Öğrenmek İstediğiniz Birşey Olursa Ulaşabilirsiniz.06 Yorumla
Soran+1 yılHepsiburadanoktacom'dan alcam model konusunda karar verdim ancak 5+3 taksit falan ne demek oluyor? Bir de alsam kullanma klavuzuna gore ben kendim kurabilir miyim? Ya da servisciler kaca gelip kuruyor?
- +1 yıl
Sakın Paketi Bile Açmayın Servis Kurmazsa Garanti Dışı Muamelesi Görür. 5+3 Extra 3 Taksti Vermişler. 8 Taksit Diyemiyorlarda Extra 3 Taksidi Gözünüze SOkuyorlar İyilik Yaptık Bakk Unutma BUnu Dİye. Seervis Tabikide Ücretsiz Garanti Süresi Boyunca Servis Ücreti Ödemezsiniz.
Soran+1 yılPeki garanti belgesi imzali geliyor degil mi? bir de servisi arayip ne demeliyim? Yine kargo kac gunde getirir. Acayip sitres yaptim yha :(
- +1 yıl
Özelden Anlattım.
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica Ederim.
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 496 cevap paylaştı. Kargocuyum (MNG) Samsung marka alıyorlar genelde..
Müşteriye sordum piyasada. 100-150₺ daha ucuz dedi.
Yalnız almak istediğiniz modelin (H. Burada-bimeks-Teknosa-gold-vatan-mediamarkt fiyatlarına baktıktan sonra internetten sipariş edin) kapıya kadar gelir yalnız 3-4kat yukarı asansörsüz zor olur girişte bırakanlar olabilir04 Yorumla
Soran+1 yılBizim asansorumuz var. 9. Kata getirirler mi dersin :(
- +1 yıl
MNG ile gelir ve 2 kişi iseler kolayca Asansöre koyar ordan dairenin önünde bırakırlar.
Ama şu var Şoför tek kişidir haliyle tek başına yukleyemez (araçtan indir+Apartmana getir+Asansore git+Asansöre makina ile bin+daireye götür yapamaz olmaz yani ama yardım rica ederseniz eder
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sagolasın :)
Kutudan hıyar falan çıkmasın kanka aman dikkat
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsiburadacomdan alcam lutfen ciddi olun ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKargo gelirde içinden leğen çıkarsa şaşırma. :):
flymakine.com/wp-content/uploads/2014/12/legen.jpg01 Yorumla
+1 yılNazilli de kaliteli mal satan spotçular var onların internet sitesinden alabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhızlıal. comdan alın biz aldık
07 Yorumla
Soran+1 yılOnun taksitleri cok sacma. Kurulumunu nasil yaptiniz? Lutfen beni aydinlatir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEve kargo ürünü getitir.
Sizde Boschu falan ararsınız
Onlarda gelir kurulumunu yapar.
Bir problem olmaz yani.
Soran+1 yılBişey sorcam sizde de horoz lojistik mi getirdi ürünü
Cevap sahibi+1 yılHatırlamıyorum ama büyük kargo firmaları getiriyor sağlam gelmesi için
Soran+1 yılKapıya kadar getiriyor mu bir de bizim ev 9. katta yukarıya kadar çıkartırlar degil mi :(
Cevap sahibi+1 yılHerhalde yeni mi evlendiniz
Soran+1 yılHayır bekarım. Anneme alıyorum makineyi :) Bende az önce baktım hızlıala biz merkez ilçede oturuyoruz ama merkezden 30-40 dk uzaktayız. Yani burası semt gibi bir yer. Ürünü merkez ilçeye bırakırlarsa araba yok bizde gidip almak için. Ayrıca babam karışıklıgı pek sevmez. Kesin tartışır kızar adamları bende böyle şeylerle moralimi bozmak istemiyom açıkçası :)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer