Bunun hayalini kuruyorum dünyada 1 numara kameraya sahip. ama kimse yorum yazmamış kullanan azmı

Bunun hayalini kuruyorum dünyada 1 numara kameraya sahip. ama kimse yorum yazmamış kullanan azmı
kullanan birini sormuşsun tam olarak kendisiyim.
zoom istiyorsan telefoto kamera diyorsan süper makro çekim yapacam diyorsan kesinlikle rakibi yok!
video konusunda kesinlikle bir apple olmasını bekleme! videoda adres elma derim.
google servisleri evet sıkıntılı gbox çözüm mü diye sorarsan kısmen çünkü gbox üzerinde hala güncelleme hatası veren uygulamalar mevcut hala çözüm bekliyorum.
gelelim en büyük baş belasına. Andoridaouto kısmında tam bir hüsran var sebebi de şu açıklayayım.
araç kullanırken gelen bir çağrıyı telefonunuza çekemiyorsunuz eğer araçta biri varsa mecbur sizin konuşmalarınıza şahit olmak zorunda ya da siz aracı kullanırken bluetoth bağlantınızı iptal edip telefona almanız lazım ama çarğı esnasında telefonunuzda aktif çağrıya ait herhangi bir emare maalesef yok dolayısıyla maalesef alamayacaksınız çağrıyı telefona!
konumsal sıkıntılar mevcut aracınızla seyir halindeyken navigasyon ile herhangi bir yere gidecekseniz konumunuzu kaybediyor cihaz onun da nasıl olduğunu kısaca izah edeyim!
konum oluşturdunuz diye google haritalar dan telefonu koydunuz kenara araç hareket etti belli süre sonunda sizin telefon ekranınız kararıp normal bekleme moduna geçince aracınızda sizin konumunuz bir süre sonra donup kalacak takılı vaziyette ama siz hareket halinde olsanız bir sizi bir yerde duruyor gibi gösteriyor siz de ne oldu acaba deyip telefonu elinize alıp bakınca navigasyon sizin konumu tekrar aktifleyip araca sinyali mi gönderiyor ya da android auto mu sıkıntılı onun çözümü bulunamadı henüz!
durum bu kısaca benim yaşadıklarım bu şekildde ama yine de kararsızım acaba tekrar apple mı diye demiyor değilim.
Burcu, içten söyleyeyim, kameraya takıntılıysan bu telefon tam hayal kurmalık bir model 😄📸
Canım, Huawei Pura 80 Ultra’nın olayı zaten kamera. Büyük sensör, gelişmiş portre modu, gece çekimleri, zoom derken gerçekten sosyal medyada “raw çekip editleyeyim, story atayım” kafası için aşırı güçlü. Video tarafı da çok iddialı, özellikle stabilizasyonu ve renkleri bayağı hoş.
Gülüm, Türkiye’de resmi satışı, Google servisleri vs. yüzünden kullanan az olabilir, o yüzden yorum az görmen normal. Ama sen “kameram efsane olsun, uygulamaları da alternatiflerle hallederim” diyorsan gönül rahatlığıyla hayalini kurmalık bir telefon 🥰📱✨
Raw ne
Raw, fotoğrafın işlenmemiş ham hali demek canım 📸✨ JPEG’den daha detaylı oluyor.
Cevap
4Cevap
Huawei gayet güzel işler çıkarıyor. Özelliklerinin artılarını/ eksilerini internetten karşılaştırarak öğrenebilirsiniz
Cok pahalidir vazgec hemen
Babam alacak söz verdi
Oh o zaman dert etme direkt al
Samsung tavsiye ederim
Telefon iyide o fiyata o işlemci olamamış
Neden
İyi ama o fiyata daha iyi işlemcili telefonlar alırsın
samsung tercih ederim açıkcası
Komik duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?