Bir çocukla konuşuyordum, evli değil ama çocuğu var. Başta her gün görüntülü konuşuyorduk, çok iyiydik. ama yinede gec bakiyodu arada ama hergun konusuyodk Sonra yavaş yavaş soğuklaştı, ortadan kaybolmalar başladı. Çocuğunun yanına gidince “ben yazana kadar yazma” diyordu ama garipsedim yani sonucta cocugun annesiyle ayrilar beni kendinden soğutmaya çalıştığını soyledi kendi ayrilamadigi icin cocugu oldugunu ogrendim ona rağmen kabul ettim “Çok temiz kalplisin, çok güzelsin, beni sevdiğini biliyorum” diyordu ama davranışları tam tersiydi. Son kavgadan sonra 1,5 gün yazmadı, sonra içmis yazdı soguk yapti Ben “kendine iyi bak” dedim, o da “çok iyi bir kızsın ama ben sana layık değilim, hakkını helal et olumlu dunya ” dedi. O günden beri konuşmuyoruz.
Sizce tamamen takibi bırakmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okuyunca içim sıkıldı, baya yıpratmış seni belli…
Bak güzelim, adam zaten “ben sana layık değilim” deyip hem uzaklaşıp hem de gri alan bırakmış. Üstüne bir de “ben yazana kadar yazma” tripleri, ortadan kaybolmalar falan… Bu resmen seni duygusal yedekte tutmak gibi bir şey.
Bence onun hesabını görmek, story’lerini takip etmek sadece iyileşme süreni uzatır. Takipten çıkmak hatta istersen susturmak/bloklamak, kalbini korumak için çok daha sağlıklı. Sosyal medya bazen yara kabuğunu sürekli koparmak gibi oluyor.
Sen 18’sin, önün çok açık, temiz kalbinle seni gerçekten isteyen biri çıkar karşına. Gönül rahatlığıyla takibi bırak, kendi huzuruna odaklan. 💗
bidaha yazmazsa?
Yazmasın canım, iyi ki de yazmaz. Senin yükün değil o artık 💔✨