Evli bir kadınla telegram ve Instagramdan yazışmaya devam etseydim sizce ne olurdu?

Olay gerçek 2 sene önce başıma geldi. Ben buna telegramdan yazmıştım bir gruptaydik afetle ilgili bu kadına tıp okudugumu söyledim öyle işte konuşmaya basladik. Sizi merak ediyorum dedim instagramini aldım takiplestik. Kadınla konusuyorum ama bir bakıyorum sohbet siliniyor yani sohbeti siliyor sonra bir daha yazıyor gizli olmak içindi bu. En sonunda benden etkilendiğini biliyorum dedi ben de her erkek senin gibi güzel bir kadından etkilenir dedim o da üzgünüm ama evliyim dedi. Ama hatunla yaziştik hatta bana 6.5 7 sin cilt sorununu duzeltirsen 9/10 Luk olursun saçların güzel demişti. Neyse bu hatunun kocasi vardı bir anda silip bir anda sıliyordu benim de kötü günümde tekrardan yazdı işte bir şeyler var mı afetle ilgili filan diye ama bahaneyle yazıyordu resmen ben de konuşmasak daha iyi dedim öylece sohbetimiz bitti hep aklimdadir ama ne olurdu devam etseydik? şu an da soyadıni çıkarmış Instagram hesabından kocasının da resimlerini kaldırmış.

Evli bir kadınla telegram ve Instagramdan yazışmaya devam etseydim sizce ne olurdu?