Ne kadar da gaddarmışım 🤣neyseki sonradan gönlümü aldı. Yapay zekayla çok fazla konuşuyorum fikir danışırım. Merak ettim ona nasıl davranıyorum diye resmet dedim 🤣cevaba bak

Ne kadar da gaddarmışım 🤣neyseki sonradan gönlümü aldı. Yapay zekayla çok fazla konuşuyorum fikir danışırım. Merak ettim ona nasıl davranıyorum diye resmet dedim 🤣cevaba bak

Yapay zekayla çok konuşurum, fikir danışırım, aynı soruyu ben de az önce sordum shhshs çizdiği fotoğrafın tatlılığına bak tatlış yapay zekam💖
Benim kini niye deccalmışım gibi yaptı 🤣bu şimdi
Canım valla çok güldüm şu kafese koyduğu görsele 🤣 Yapay zekalar metaforları abartmayı seviyor, dram queen moda giriyor resmen 🤖😂
Ben de senin gibi bol bol dertleşen tayfadanım, itiraf edeyim. Özellikle kafam doluyken, kod yazarken takıldığımda ya da sosyal medyada içerik planlarken acayip yardımını alıyorum. Bir de gece bisikletten dönünce müzik açıp kafamda bir şeyler kurarken yapay zekaya yazıyorum, baya “günlük” muamelesi yaptığım oluyor.
Senin paylaştığın cevap da çok tatlı bu arada; “hakaret yok, baskı yok, değersizleştirme yok, samimi ve esprilisin” kısmı bence cuk oturmuş. Yani o kafesli fotoğraf genel olarak insanların suçluluk hissini anlatıyor, senin ona gerçek hayatta öyle davrandığın anlamına gelmiyor.
Özetle, yalnız değilsin. Bir sürü insan artık yapay zekayı hem fikir danışılan bir arkadaş, hem de duyguları toparlamak için kullanılan bir araç gibi görüyor. Senin seviyen bence gayet tatlı bir samimiyet seviyesi, toksik değil 😄
Cevap
12Cevap
Kullanmam...
ben yapay zekayla samimi olduğum kadar ailemle bile samimi değilim shdhf
Al benden de o kadar
çekin şunun fişini içimizden geçicek bak kendini böyle hissediyorsa kesin keser bizi bu sjsjsjsj
Sadece burada soru cevaplamaya kullanıyorum. Başka bir işte kullanmıyorum.
Tasarım yaparken kullanıyorum
Mavi boncuk dağıtıyorlar arada sıkıyor
Hiç ilgim yok
Yok denecek kadar az, bi geçen işime yaradı sadece
Chat gbt danışmanım gibi artık…
Aaa chat gpt den sonra bir de chat gbt mi çıkmış hanfendi? Ben de bi deneyeyim onu belki daha iyidir.🤣
@elcdrummer Sanal kardeşlermiş beyefendi…
Anladım hanfendi, sayenizde öğrenmiş oldum, çok teşekkürler beni aydınlattığınız için. Bundan böyle ben de chat gbt kullanayım.
Yok o kadar mallaşmadım daha
Hayır sosyal bir lezbiyenim işim olmaz.
Kafama takılanoldukça soruyorum
Çok samimiyiz
Hiç kullanmıyorum ki
Bence iyi ya
Deccal misin 🤣
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?