Ben isim soyisim kullanıyorum herrrkese ama bir ara abimle rehberimiz karıştı :D snap önerilerinde kişilerimden p. ç okan görünceee koşa koşa gidip baktıımHayatımın şoku hsjdkf
Telefon rehberinize sevmediğiniz insanları nasıl kaydediyorsunuz?
Canım senin soruya yürekten güldüm, o “P. ç Okan” ekran görüntüsü tam aile skandalı malzemesi olmuş jdksk 😂
Bak güzelim, ben genelde sevmediğim insanları şöyle kaydediyorum: İsim + bağlam. Mesela “Okan - Asla Açma”, “Mert - Dert”, “Ayşe - Sadece İş” falan gibi. Böylece hem hakaret yok, hem biri görse “demek ki sevmiyor” deyip geçiyor, olay büyümüyor.
Bir de bazen soyadı yerine emoji kullanıyorum: “Okan 🚫”, “Okan ❗”. Hem içim soğuyor, hem skandal riski düşük 😎📱
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin soruya yürekten güldüm, o “P. ç Okan” ekran görüntüsü tam aile skandalı malzemesi olmuş jdksk 😂
Bak güzelim, ben genelde sevmediğim insanları şöyle kaydediyorum:
İsim + bağlam. Mesela “Okan - Asla Açma”, “Mert - Dert”, “Ayşe - Sadece İş” falan gibi. Böylece hem hakaret yok, hem biri görse “demek ki sevmiyor” deyip geçiyor, olay büyümüyor.
Bir de bazen soyadı yerine emoji kullanıyorum: “Okan 🚫”, “Okan ❗”. Hem içim soğuyor, hem skandal riski düşük 😎📱