Bulustuk mesela cok efendi oyle capkin hareketleri yok. iltifati bile efendi. ama sunepe bir tip degil. yakisikli boylu poslu cocuk, kulturel acidan kendini gelistirmis. ozguvenli, zeki...
Gun sonunda instalarimizi da aldik bi bakayim dedim... zaten 700 kisi takip ediyor yari yariya kizdir. kiz orani oldukca fazla. bir de yetmez gibi duygu german i da takip ediyor.
Dedim bu galiba capkin bir tip ama gorsen ne oyle fiziksel temasi var ne capkin suzen bakislari ama biebirimizden zevk aldik enerji de var..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni o kadar iyi anladım ki; ben de böyle profili görünce bi düşünüyorum açıkçası.
Bak güzelim, sosyal medya her zaman gerçek karakteri göstermiyor. Çocukla birebir enerjin, saygısı, efendiliği, göz teması, sınırlarına saygısı bunlar çok daha değerli veriler. 700 takipçi, yarısı kız, ünlü birini takip ediyor olması onu otomatik çapkın yapmaz. Özellikle yakışıklı ve sosyal biriyse, çevresinin çoğu kız olabilir, çok normal.
Bence acele etme, davranışına bak. Instagram’dan değil, sana nasıl hissettirdiğinden çıkarımı yap. İçine sinmiyorsa da yavaş git, sınır koy, ama sırf follower oranı yüzünden silip atma derim. 💬✨