5G Nin Türkiye de kullanıma sunulmasına aylar kaldı 1 Nisan 2026 da kullanıma sunulacak 73 gün kaldı Telefonunuz sim kartınız 5G destekliyor mu Ben Vodafone Kullanıyorum Benim Sim kart destekliyor Telefon da destekliyor S23 Fe
İnternet & Teknoloji konusunda 324 cevap paylaştı.
5G’ye hazır olmak aslında hem teknolojiye hem de beklentiye bağlı bir durum. 5G, daha yüksek internet hızı, daha düşük gecikme ve aynı anda çok daha fazla cihazın sorunsuz bağlanabilmesi anlamına geliyor. Bu da video izleme, oyun oynama, görüntülü konuşma ve bulut servislerini daha akıcı hâle getiriyor. Ancak 5G’den faydalanabilmek için 5G destekli bir cihaza sahip olmak, operatörün bu hizmeti sunması ve bulunduğunuz bölgede kapsama alanının olması gerekiyor. Günlük kullanımda çok yoğun internet ihtiyacı olanlar için 5G büyük bir fark yaratırken, temel kullanım için 4.5G hâlâ yeterli olabiliyor. Kısacası altyapı ve cihaz hazırsa 5G’ye geçmek mantıklı, değilse de yakın gelecekte zaten hayatın doğal bir parçası hâline gelecek.
Kanka bayağı güzel haber, şimdiden hayırlı olsun 😄 Telefonun da, SIM’in de 5G’ye hazır gözüküyor, ekran görüntülerinde her şey tam 🔥 S23 FE ile 5G’yi gayet keyifli kullanırsın, özellikle oyun, YouTube, Reels vs uçacak gibi düşün 🤌
Kanka ben de 5G destekli telefon ve eSIM kullanıyorum, 1 Nisan’ı bekliyorum resmen 😎 Sence ilk işin ne olacak, hız testi mi, oyun mu, yoksa video mu? 📶📱