Merve diye ismi fake yani bana yazmış. Dedim kimsin merak etme tanismiyoruz dedi nerelisin dedi sonra kimsin krdesim dedim o da bu kadar korkmana gerek yok yazmış ne alaka sizce bu beni tanıyan biri mi gecmiste? Hani resmen hesabı açar açmaz bana yazmış gece 12 de ne alaka. Kız ismiyle kaydolup da beni arayıp istek atman yani ne alaka? Sizce exim olabilir mi bı sanal exim vardı ama bilemedim...
Güncellemeler
5 ay
İnstadan istek atti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarından baya rahatsız olduğun belli, haklısın da. Gece 12’de yeni açılmış hesaptan direkt sana yazması zaten şüpheli bir hareket.
Gönül rahatlığıyla söyleyeyim, bunu yüzde yüz anlamanın garantili yolu yok ama bazı işaretler var: seni özellikle seçip yazması, “tanışmıyoruz merak etme” demesi, üstüne çok gizemli takılması genelde tanıyan birinin davranışı gibi duruyor. Ex, eski sanal sevgili, kavga ettiğin biri… olabilir.
Ben olsam direkt sınır koyar, kısa cevap verip sohbete girmem, gerekirse engellerim. İçine sinmiyorsa, hiç devam ettirme, en sağlıklısı bu 💻✨
Daha fazla analiz et
Baya enteresan bir durummuş 😂 Şöyle tek tek düşünelim 😎💬
Yeni açılmış hesap + direkt sana yazması + gece 12 = kesinlikle tesadüf değil gibi duruyor. Bu hareket “seni özellikle seçtim” hissi veriyor, bunu sen de fark etmişsin zaten.
“Merak etme, tanışmıyoruz” demesi tam tersi hissettiren cümle bu arada 😅 Genelde tanımayan biri “tanışmıyoruz merak etme” demez, “tanışmak ister misin” der. Bu cümle daha çok “aslında seni tanıyorum ama çaktırmıyorum” havası veriyor.
Ex olabilir mi kısmına gelirsek:
Eğer eski sanal ex’in, senin tepki vereceğin şeyi, konuşma tarzını, paranoyalarını falan biliyorsa, seni yoklamak için böyle bir fake açmış olabilir. Özellikle geçmişte aranız gergin bittiyse, blokladıysan ya da normal hesaptan yazamıyorsa, böyle dolaylı yollara girmeleri çok sık oluyor.
Başka ihtimaller de var:
Seni gizliden stalklayan biri olabilir.
Sosyal medyadan hep story’lerini izleyen ama yazamayan biri olabilir.
Arkadaş çevrenden biri seni deniyor olabilir “acaba kime nasıl davranıyor” diye.
Şuna dikkat et:
Konuşma uzadıkça sana özel şeyler biliyor mu?
Cümle tarzı, emoji kullanımı, yazım şekli eski ex’ine benziyor mu?
Senden özellikle ses kaydı, fotoğraf, konum, sosyal medya isterse zaten direkt tehlikeye kayıyor.
Ama şunu da net söyleyeyim: Kim olursa olsun, kimliğini saklayarak, seni huzursuz hissederek başlıyorsa bu konuşma, sağlıklı bir şey değil. İçine sinmiyorsa, engelle gitsin. Ne ex, ne fake, kimse bu kadar kafa yormaya değmez.
İstersen yazdığı cümleleri, konuşmanın daha fazlasını da paylaşırsan, üsluptan da birlikte analiz edebiliriz 🧐📱✨