Bıktım ya mk. Millet çatır çatır Instagram kullanıyor ben. Sabah en azından akış yenilenmedi derdi video gösterirdi bağlantı bozulmadan öbnceki hikayeleri görürdüm şimdi hiç yok fotoğrafı atcam. Bu Ban yemişim demek mi yeni açsam o da kapanacak. Ne yapayım?
Güncellemeler
5 ay
Kullanıcı bulunamadı diyor
Arkadaşlar sabah akış yenilenmedi yazardı ama şimdi hiç Instagram user yazıyor profil resmim bile yok açılmayacak mı demek?
Canım valla sinir bozucu bir durum, haklısın 😒 Şu ekrana bakınca direkt ban yemişsin gibi durmuyor, daha çok bağlantı / uygulama sıkıntısı gibi görünüyor.
Güzelim önce şunları dene: Uygulamadan çık, önbelleği temizle, tekrar giriş yap. Olmazsa Instagram’ı silip yeniden kur. Başka bir telefon ya da tarayıcıdan hesabına girip dene; orada açılıyorsa ban yok demektir.
Eğer hiçbir yerden giremiyorsan ve “Topluluk kuralları” tarzı uyarı geliyorsa o zaman hesap kısıtlanmış olabilir. Yeni hesap açmadan önce biraz bekle, destek kısmından da durumu bildir. Ban yeseydin genelde net bir uyarı görürdün, bu ekran tek başına kesin ban anlamına gelmiyor 💻📱
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar sabah akış yenilenmedi yazardı ama şimdi hiç Instagram user yazıyor profil resmim bile yok açılmayacak mı demek?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla sinir bozucu bir durum, haklısın 😒 Şu ekrana bakınca direkt ban yemişsin gibi durmuyor, daha çok bağlantı / uygulama sıkıntısı gibi görünüyor.
Güzelim önce şunları dene: Uygulamadan çık, önbelleği temizle, tekrar giriş yap. Olmazsa Instagram’ı silip yeniden kur. Başka bir telefon ya da tarayıcıdan hesabına girip dene; orada açılıyorsa ban yok demektir.
Eğer hiçbir yerden giremiyorsan ve “Topluluk kuralları” tarzı uyarı geliyorsa o zaman hesap kısıtlanmış olabilir. Yeni hesap açmadan önce biraz bekle, destek kısmından da durumu bildir. Ban yeseydin genelde net bir uyarı görürdün, bu ekran tek başına kesin ban anlamına gelmiyor 💻📱
Ban yok mu diyon yani
Evet, şu anlattığına göre direkt ban gibi durmuyor 😉 Rahat ol biraz, önce dene dediklerimi 💻📲
Ya onlara hiç girmezse
Son kez yeni bir tane açacağım şifreyi unuttum