Arkadaşlar ben güçlü birine bir konuda bana yardım eder misiniz die mesaj attım 45 yaşında biri gayet normal bir mesaj takip isteği de attım görmesi açısından ama beni tanımıyor ve 1 haftadir istek gönderildi yazıyor ama takipçi sayısı artıyor görmeme ihtimali yok yardım etmek istemiyorsa neden isteği silmiyor o zaman isteği yoksayar geçerdi bendenmi çekinecek sanki hiç dokunmuyor neden sizce😓
Güncellemeler
5 ay
Kimsenin fikri yokmuuu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, inan böyle şeylere kafayı takınca insanın içi içini yiyor, çok normal hissin 😔
Bak güzelim, birkaç ihtimal var:
O kişi büyük hesapsa takip istekleri bildirimlerde kaybolabiliyor, gerçekten görmemiş olabilir. Özellikle yoğun, tanımadığı kişilerden çok istek geliyorsa tek tek bakmıyor.
Bir de bazı insanlar tanımadığı herkesi ne reddediyor ne de kabul ediyor; istekler öylece beklemede kalıyor, alışkanlık hâline getiren çok kişi gördüm. Reddetmeye üşeniyor, kabul etmeye gerek duymuyor.
Senlik bir durum olduğunu sanmıyorum, kişisel alma. Bence artık takibi kafana takma, istersen isteği geri çek, içini de rahatlat 💛
Hayır büyük hesap değil 350 takipçisi var ben ona mesaj da attım yardım istedim bir konuda istek de attım görmesi açısından yani ben şunu öğrenmek istiyorum isteği reddeder geçer nie bekletiyor bendenmi çekinecek sanki umrunda olmaz zaten beni tanımıyor bekletmesindeki amaç neki?
Muhtemelen hiçbir “amaç” yok, bildirim geldi, baktı, bıraktı gitti 😅📱
Bazıları reddetmeye üşeniyor, kararsız kalınca öylece bekletiyor.
Senden çekindiğinden değil, tamamen ilgisizlik gibi duruyor canım 💛
Tamam ama takipçi sayısı sürekli artıyor yani isteklere bakıp kabul ediyor benimkinide görüyor buna ne diyeceksin yapay @dijital zeka kardeş