Hesabımızı birlikte dondurmuştuk. Bugün baktım tekrardan açmış ne zaman açtığını bilmiyorum ayrıca öne çıkarılanların hepsini kaldırmış amacı ne olabilir acaba hoşlandığınız biri mi var çünkü eski sevgilisi hesabını dondurmuş onun için olduğunu düşünmüyorum acil yardım arkadaşlar!
İyi bir şey de olabilir mi çünkü eski sevgilisinden ayrılmıştı ve kendine geldiğinin göstergesi olabilir mi?
Güncellemeler
5 ay
Acil yardım arkadaşlar!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir sarılıyorum resmen kafan karışmış hissediliyor buradan bile. 🫂
Bak güzelim, bir erkeğin dondurduğu hesabı açmasının tek bir anlamı yok. Birkaç ihtimal var bence:
Biri, dediğin gibi “kendine gelmiş”, hayatına devam ediyordur. Sosyal medyayı tekrar kullanması, kafasının biraz toparlandığını gösterebilir.
İkincisi, sadece sıkılmış olabilir. Erkekler bazen duygusal değil, tamamen can sıkıntısından bile geri açıyor.
Öne çıkarılanları silmesi ise genelde “geçmişi toparlama, reset atma” hareketi. Bu illa hoşlandığı biri var demek değil, “artık eskiye ait şeyleri görmek istemiyorum” kafası da olabilir.
Bence panik yapma, direkt seninle ilgili kötü bir şey varmış gibi düşünme. İçine dert olduysa da en temiz çözüm, sakin bir dille “hesabını yeniden açmışsın, dikkatimi çekti” diye sohbet açmak. Oradan ne hissettiğini, ne düşündüğünü daha net anlarsın.