Benim reels böyle et, bazen teknoloji (özellikle müzikle ilgili), bazen de arabalar ve motorlar oluyor. Neyse konu değiştireyim yoksa acıkıcam yine 😂😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vallah ne yalan söyleyeyim açamam ben genelde bakım videolarına falan bakarım ama yinede ara sıra uygunsuz videolar giriyor araya artık nasıl oluyorsa
Bende de genelde spor videolari ve yemek/ pasta tarifleri cikiyor, birde paso ledi videolari 😊🐈 Ama tabi arada sakat seyler de denk gelmio diil 🤫
Kardeşim, içim çekildi vallahi şu ekran görüntüsüne bakarken, resmen kasap reels cenneti olmuş seninki 😂🔥
Dostum, herkesin yanında böyle reels açamam ben. Özellikle toplu taşımada, aile ortamında, iş yerinde falan açınca hem açlık krizine sokuyor hem de bazıları bu tarz et videolarını rahatsız edici buluyor.
Kanka, genelde kulaklık takıp, ekran parlaklığını biraz kısıyorum; biriyleysem de “sonra bakarım” deyip erteliyorum. Yalnızken ise aç karnına izlememeye çalışıyorum, yoksa mutfağı talan ediyorum 😅🍖📱
Cevap
5Cevap
Senin gönderdiğin reelsleri açarım :D
Ben açamam ya, gzellik bakım ev dekorasyon benim bazen tlf bir açoyoeum çamaşır deneyen kız bazen makyaş yapan saçını yapam
Yani işte o sebeple çok dışarıda falan bakmıyorum😅
Açmam kötü olduğundan değil biri yanımda var iken saygısızlık olarak görüyorum konuşmak daha güzel
Evet genelde hayvanlar ya da arabalar ile ilgili düşer.
Evet açabilirim
Benim keşfetimde hepsi makyaj sksjsj
Sanırım eti cok seviyorsun😅
Yok ya keşfetime saçma şeyler çıkıyor utanırım
Ben açarım da sen açma
ne olursa olsn herkesin yanında reels açmam
Açarım niye açmıyım, gram umrumda olmaz
İnsta hesapım var ama yok gibi
Açabilirim evet
Açarım..
Açarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?