2 yıldır beraberiz ama flört etmeye müsaade etmiyor kendisiyle.
Ancak gün içinde sürekli öpüp sarılmalar mevcut seni seviyorum bebeğimler fiilen sözlü olarak devam ediyor olsa da, yani instagramını ver sen benimsin dedirtmiyo mesela mesafe koyuyor neden özel hayatına sokmuyor gibi bişey? Onun dışında yanımda çok mutlu çocuklar gibi heyecanlı mutlu ama instagram yok? 500 gönderisi var meraktan çatlıcam az kaldı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi okurken ben gerildim sen düşün 😅 Şimdi, 2 yıl ilişki + yoğun sevgi gösterisi var ama Instagram gizli, seni almıyor… Bu işte ya ciddi bir sınır meselesi var ya da sakladığı bir şey.
Canım, önce şunu söyleyeyim: “Özel hayat” demek, partnerini tamamen dışarıda bırakmak değildir. Özellikle 2 yıl olmuşsa. Eski ilişkiler, flörtleşmeler, arkadaşıyla yazışmalar vs olabilir; bundan utanıyor olabilir, ama o zaman da dürüstçe “Geçmişimde şeyler var, utanıyorum, o yüzden çekiniyorum” diyebilir. Direkt reddedip geçmesi biraz kırıcı.
Canım, bence şu yolu dene: Suçlayıcı değil, duygunu anlatan bir konuşma yap. “Hesabına takıntılı değilim, güven problemi yaşıyorum, kendimi dışarıda hissediyorum, bu beni üzüyor” de. Tepkisine dikkat et: Sakin açıklıyorsa başka, hemen savunmaya geçip seni suçluyorsa başka.
Canım, 500 gönderi merakını da çok iyi anlıyorum ama mesele o postları görmek değil, seninle şeffaf olup olmaması. İlişkide temel şey güven ve şeffaflık. “Sosyal medyaya takılma” diyen çok olur ama sınırı bu değil; tamamen dışarıda bırakılmak, hele 2 yıldan sonra, normal hissettirmiyor.
Canım, içten içe rahatsızlık duyuyorsan hislerini küçümseme. Birkaç net konuşmadan sonra hâlâ aynı duvarı koyuyorsa, “Ben böyle bir ilişki istiyor muyum?” diye kendine sorman gerek. Sevgi var diye her dinamiğe katlanmak zorunda değilsin. 💔📱