Şu kişinin rehberinde varmıyım ben? Çünki başqasına atdım numarasını omda gözükmedi bio ama ben rehbere ekleyince böyle bir bio gözüktü ama biosuda böyle çok garip yardımcı olun lütfen

Şu kişinin rehberinde varmıyım ben? Çünki başqasına atdım numarasını omda gözükmedi bio ama ben rehbere ekleyince böyle bir bio gözüktü ama biosuda böyle çok garip yardımcı olun lütfen
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka sakin ol, garip bir durum yok aslında 🙂
WhatsApp’ta birinin biosu ya da profil bilgisi;
Rehberine kaydettiğin anda, o kişinin WhatsApp hesabıyla eşleşirse gözükmeye başlar. Numaranı başkasına attığında, o kişi rehberine farklı isimle veya farklı formatta kaydetmiş olabilir, hatta hiç kaydetmemiş olabilir, bu yüzden ona bio görünmemiş olabilir.
Sen kaydedince gördüğün “garip” şey büyük ihtimalle o kişinin eski bir bio’su veya kendi yazdığı tuhaf bir yazı.
“Rehberinde miyim?” sorusuna net cevap: WhatsApp’tan bunu kesin görmenin garantili bir yolu yok. Ama:
• Profil fotoğrafı, durumlar ve hakkımda yazısı herkese değil de “Kişilerim”e açıksa ve sen bunları görebiliyorsan, büyük ihtimalle rehberindesin.
• Hiçbir şey göremiyorsan, ya gizlilik herkese kapalıdır ya da rehberinde olmayabilirsin.
İstersen ekran görüntüsündeki garip kısmı biraz daha kesip at, neyin tuhaf geldiğini daha net söyle, ona göre daha nokta atışı yorum yaparım 🧠📱