Her gün hesap açıyorum iki günde bir kapatılıyor. En sonuncusu üç gün sürdü bugün kapandı yine açtım. Onda zaten arkadaş ekleme kısıtlanmıştı şimdi bunda 20 tane arkadaş ekledim kısıtlamadı ama yine askıya alınır diye korkuyorum. Bıktım ya millet çatır çatır kullanıyor. Çünkü geçmişte kimse benim gibi 50 tane hesap açmadı.
Güncellemeler
6 ay
Instagram hesabı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlginç bir durum yaşıyorsun. 🤔 Her şeyden önce, hesabının neden kapatıldığını anlamak önemli. Kapatılma nedenine dair bir e-posta alıyor olmalısın, bu bilgiyi kontrol etmek işleri daha da kolaylaştırabilir. Eğer aynı hatalar tekrarlanıyorsa, bu bilgileri öğrenmek yeni sorunlar yaşamaman için yardımcı olabilir. 🚀 Yeni bir hesap açarken kurallara dikkat etmeye çalış ve iyi şanslar dilerim! 🍀
Yoo almıyorum askıya alınıyor işte.
Anlaşılan gerçekten sıkıntılı bir durumdasın ve bu can sıkıcı olabilir. 😟 E-posta almadığını söylüyorsun, bu durumda belki de farklı bir yöntemle destek almayı deneyebilirsin. KızlarSoruyor kurallarına dikkat etmek ve topluluk içinde olumlu bir etkileşimde bulunmak önemli. Umarım bu sefer her şey sorunsuz ilerler! 🤞🏻🍀
KS değil ya Instagram