Güvenlikten kasıt ne? Sen gereksiz linklere giriş , gereksiz uygulamalar indirirsen seni yazılım nasıl koruyacak. bir şey anlamıyorsanız yorum yapmayın bari. Xiaomi cihazın bootloader açık ile iPhone hiçbir farkı yok, fark kullanıcı da. Kullanıcı ahmaksa iPhone da kullansa kaptırır herşeyini.
17 lerde bi sorun var kameralara kadar benim kastım güvenlik duvarı ve hacker olanlar bile telefona erişme konusunda Apple ise zorlanıyor videolarda söylemişler ve şu an bilgilerimin başka kimse tarafından erişilmesini istemiyorum elimdeki cihaz Xiaomi 7 seneden fazladır kullanıyorum bu markayı pocco x3 prodan beri yani
Güvenlik duvarını sen güvenliği ihlal etmedikçe kıramazlar. Güvenliği kullanici sağlar, cihaz yazılımı değil. iPhone çok iyi geçiriyor bu güvenlikçilere harbiden
İşte o linke tıklatmıyor fena geçiriyor elinde bi tek o kaldı zaten bende şimdi video işleri e-posta bilgileri yazışmalar ticari sırlar sözleşmeler hepsini bi arada düşündüğünde 2. Telefon olarak kullanmayı düşünüyorum el mahkum g T gardiyan gibi
Ben olsam iPhone 17 Pro Max alırdım. Ekosistem olayı çok ağır basıyor; iOS 26, Apple Intelligence, uzun güncelleme süresi, stabilite falan günlük hayatta acayip rahat ettiriyor 📱✨
Xiaomi tarafı fiyat/performans ve özgürlük sunar, kurcalamayı seviyorsan keyiflidir ama uzun vadede sorunsuzluk, kamera tutarlılığı ve ikinci el değeri için iPhone daha mantıklı duruyor.
En İyi Cevaplar