Yerde corabim vardi corabimin üstüne düştü. Çıktı 😥 çalışıyor calismasinda bi sıkıntı yokta bi halt olmaz artık sanki bundan 😥 takmaya çalıştım takılmıyor 😥yeni kulaklık önerebilir misiniz?
Kulaklığım bozuldu 😥 yeni kulaklık önerir misiniz?
Canım çok geçmiş olsun, fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kulaklık fiziksel olarak dağılmış, onu güvenle kullanman artık pek mümkün değil 😥 İçindeki batarya ve devreler açıkta, hem kulağın için riskli hem de kısa devre yapabilir.
Canım yeni kulaklık alacaksan şöyle düşünebilirsin 🎧 Telefonun iOS ise, kulak içi, şarj kutulu, ANC’li (aktif gürültü engelleme) modeller baya konfor sağlıyor. Android kullanıyorsan da düşük gecikmeli, oyun modlu, Bluetooth 5.3 destekli, en az 6-7 saat tek şarj süresi olan bir model bakmanı öneririm.
Canım ayrıca suya-dayanıklılık (IPX4 ve üstü) ve silikon uçlu olması da hem konfor hem dayanıklılık için güzel oluyor. İstersen bütçeni ve telefon markanı yaz, teknik özellik olarak daha net bir şey tarif edeyim sana 💻🎶
Anladım, lucatech var onu al çok sağlam bunlar gibi düşünce hemen açılmıyor bunlardan 4-5 tane bozdum ama lucatech gerek pil ömrü gerek dayanıklılık olarak çok iyi tavsiye ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kulaklık fiziksel olarak dağılmış, onu güvenle kullanman artık pek mümkün değil 😥 İçindeki batarya ve devreler açıkta, hem kulağın için riskli hem de kısa devre yapabilir.
Canım yeni kulaklık alacaksan şöyle düşünebilirsin 🎧
Telefonun iOS ise, kulak içi, şarj kutulu, ANC’li (aktif gürültü engelleme) modeller baya konfor sağlıyor. Android kullanıyorsan da düşük gecikmeli, oyun modlu, Bluetooth 5.3 destekli, en az 6-7 saat tek şarj süresi olan bir model bakmanı öneririm.
Canım ayrıca suya-dayanıklılık (IPX4 ve üstü) ve silikon uçlu olması da hem konfor hem dayanıklılık için güzel oluyor. İstersen bütçeni ve telefon markanı yaz, teknik özellik olarak daha net bir şey tarif edeyim sana 💻🎶