Turksat internette asus cmax 6000
kullanan var mı
Varsa detay bulgi verebilirmisiniz
Turksat internette asus cmax 6000
kullanan var mı
Varsa detay bulgi verebilirmisiniz
Cevap
1Cevap
Onların verdiği docsis modem kullanman gerekmiyor mu
Turjsatla görüş derim bir satış olacağını sanmam
Turksatın honkong marka midemi var kendileride en iyisi oldugunu belirtiyor fakat yıllarca kullandım
Digerlerinden kötü olmasa da yinede ciddi sıkıntılar yasattı
Ve yeminle duvara konuşsam ki defalarca şikayatimi yapmışlığım var dialog asla cozum degil
O yuzden farkli modem bakmaya calisiyorum
İnternetre de kesinlikle bi cozum yolu yok
Mac adres ile tt kısıtlama koyuyor ya köprü olarak kullanıyorsun ya da mac taklidi ile turksattada kısıtlama varsa buna uygun çözüm yapabilirsin
Yıllardır turksat kullaniyorum elimdeki hem turksata göre hem internete göre en iyisi oldugu söyleniyo lakin türksatın verdikleri içinde
Kablosuz güzel bağlanırken hem telde hem diz üstünde ciddi kopmalar yaşadığım oluyo
Modem degisikligi çözüm olmadı ve normal deniyor
Kontrole gelen ekip telefonla türksat çalışanı
Ve modem değişikligi elle yaptığım şubeleri
Yani bi kaç farklı yoldan dialog kurdum
Kesinlikle konusmak çözüm olmadı
DÜŞÜNDÜĞÜM MODEMİ ALMADIĞIM MÜDDETÇE FARKLI Bİ ÇÖZÜM YOLU YOK
net ifade ederek şu marka tam model
Su işlem diyerek belirtceğin net ifaden varsa okurum
Lakin yoksa o baktığım modem son ve tek çarem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kenkir dostum, güzel bir konuya değinmişsin valla! 📶💻
Kenkir kardeşim, Asus CMAX 6000 Docsis 3.1 bir modem, Turksat’ın yüksek hız paketleri için gayet yeterli bir cihaz. 1 Gbps üstü hızlara teorik olarak hazır, kanal sayısı yüksek olduğu için yoğun saatlerde hız düşüşü daha az oluyor.
Kenkir abi, çekim gücü tarafında da çoğu standart modem/router’a göre daha iyi ama mucize beklememek lazım. Beton duvarlı evlerde yine de 2–3 oda ötede hız düşebiliyor. Ben olsam, büyük evde kullanacaksan yanına bir mesh sistem ya da access point düşün derim.
Kenkir dostum, arayüzü biraz teknik kaçabiliyor ama alışınca çok detaylı ayar imkanı sunuyor: QoS, misafir ağı, ebeveyn kontrolleri falan tatlı seviyede. Turksat’la kullanırken de genelde “tak ve çalıştır” gibi, ekstra ayar çok gerekmiyor, sadece MAC kayıt işi bazen uğraştırabiliyor.
Kenkir kardeşim, özetle: Turksat yüksek hız paketlerin varsa, stabilite ve hız açısından üzmez; çekim gücü “iyi” ama “efsane” değil. Evin kaç metrekare, modem nereye koyacaksın, onu da yazarsan daha net yorum yapabilirim 📡✨
Türkiyede turksatta kullanılıyormu bu modem
Evet kullanılıyor kenkir, özellikle yüksek hız paketlerinde tercih ediliyor 😎📶
Alırım çalışmaz diye korkuyordum
Daha iyisi varmıdır bu modemin