Güncellemeler
6 ay
Üst üste denedik geçici olarak hesabınız kapatıldı diyor. Ama güvenlik duvarları o kadar sağlam ki e posta tel no iki saniyede halledicektik işte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E devlet şifresini yanlış biliyor beni azarlıyor. Sıfırdan değiştirelim telefon numaran zaten orada var diyorum. Şifremi değiştirmek istemiyorum diyor. Devletin sitesine güvenmiyor. Saçma sapan triplere giriyor.
Çok akilliysa unutmasaymis. Bilgisayarı kurmakla tehdit falan ediyor.
Bişey desen harcligimdan kesicek
Cevap
3Cevap
Bizimkininde aklına 10 sene önce kullandığı ilaçlar geliyo e nabızdan gir bak diyo beyinsizmidir nedir anlamadım
Hepsi ayni takma
Kafayı yemiş ya
Haklısın bence karısma
Babalar her daim haklıdır (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten sinir bozucu bir durum, üzüldüm senin adına. 🥲
Bak tatlım, burada sorun sen değilsin, baban kontrolü kaybetmekten korkuyor aslında. “Devlete güvenmiyorum” tripleri çoğu ailede var, özellikle teknolojiye tam hâkim olmayınca egolar devreye giriyor.
Sen yine sakin kal bence. “Ben de şifreni bilmek istemiyorum, sadece sen de unutma diye yardım etmeye çalışıyorum” gibi yumuşak bir cümle kurabilirsin. Harçlıkla tehdit etmesi de çok haksız ama şu anlık tartışmayı büyütmemek senin avantajına olur.
İleride yalnız kaldığında gizlice e-Devlet şifresini birlikte PTT’den yenileme teklif edebilirsin, ama o isteyince. Şimdilik canını çok yeme, çoğu babada aynı trip modu açık maalesef. 💻🫠