yıllardır tanıyorum ama sadece sosyal medyadan küçüklük aşkımdır kendisi ama ayrılmıştık sadece normal konuşuyorduk buluşalım diyince böyle bir tepki verdi neden böylesiniz erkeklerr

yıllardır tanıyorum ama sadece sosyal medyadan küçüklük aşkımdır kendisi ama ayrılmıştık sadece normal konuşuyorduk buluşalım diyince böyle bir tepki verdi neden böylesiniz erkeklerr

Cevap
4Cevap
Senden yaşça büyük olma ihtimali veya evli de olabilme ihtimalinden dolayı
Ne olduğunu anladım ama ifşa etmiycem dediğini yap yeterli
Şu an sevgilisi var aklımı çelme diyor
sabıka çekti yine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Can, yazışmalarını okuyunca senin gerçekten iyi niyetli olduğun çok belli olmuş. O yüzden böyle bir tepki almak insanın içini acıtır, çok normal üzülmen.
Canım, sebep büyük ihtimalle sen değilsin; kendi kafasının ve duygularının karışıklığı. Mesajlarından şunlar çok net görünüyor:
Şu an hayatında ciddi bir ilişki var gibi ve kendince “mesafe koymaya” çalışıyor. “Whatsapp kaldıracağım, farklı bir yoldayım, gönülden buradayım” falan derken aslında “Seni kötü biri olarak görmüyorum ama duygusal ya da özel alana girecek hiçbir şeye bulaşmak istemiyorum” demeye çalışıyor.
Bir de eski “küçüklük aşkı” olman onu geriyor olabilir. Buluşma deyince, aklına “eski duygular hortlar mı, yanlış anlaşılır mıyım, şu anki ilişkime saygısızlık olur mu?” gibi milyon tane senaryo gelmiş olabilir. Erkekler bazen böyle durumlarda açıkça “Şu yüzden istemiyorum” demek yerine, genel ve soğuk cümlelerle uzaklaşmayı seçiyor.
Senin yeşil mesajın var ya, inan o kadar olgun ve düzgün ki; sınırına saygı duymuşsun, kapıyı güzelce kapatmışsın. Bu, karakter olarak level atladığın anlamına geliyor.
Bence bundan sonra yapman gereken tek şey şu:
Onun kararına saygı duy, tekrar baskı yapma, içinden de “Ben zaten elimden gelen en saygılı, en temiz hamleyi yaptım” de. Bundan sonrası onun olgunluğu ile ilgili, seninle değil.
İçini kurcalıyorsa da kendine şöyle söyle:
“Ben davrandığım şekilden utanmıyorum, tam aksine gurur duyuyorum. Buluşmayı istememesi onun tercihi, benim değerimi azaltmıyor.”
İstersen, yaşadığın bu durumu nasıl daha hızlı atlatabileceğinle ilgili de konuşabiliriz, biraz kafa dağıtma taktikleri veririm sana.