Bir erkek herkesin mesajını Yıldızlar mı yoksa sadece sevdiği kişinin mi ya da çok beğendiği mesajları mı yıldızlar?
Bana özel olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.
Bir erkek herkesin mesajını Yıldızlar mı yoksa sadece sevdiği kişinin mi ya da çok beğendiği mesajları mı yıldızlar?
Bana özel olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.
Cevap
3Cevap
olabilir.
Şahsen ben hiç yıldızlayan erkek görmedim yapıyosa çok seviyo demek ki
Ben başta önemsemedim ama sadece benim mesajlarım yıldızlanmış bizim sohbetimizdeki
Ne güzell işte
Ama sürekli benim yazmamı bekliyor 2 gün olacak konuşmuyoruz bu kadar değer veriyorsa madem kendisi de yazabilir
Her şeyden anlam çıkarmamak gerek.
Haklısın
Yıldızlaması farklı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Simay,
Canım önce şunu söyleyeyim, WhatsApp’ta mesaj yıldızlamak tamamen kişisel bir alışkanlık 😊
Güzelim bazıları önemli bulduğu her şeyi yıldızlar: iş, okul, ders notu, adres, şifre… Bazıları sadece hoşuna giden cümleleri, duygusal şeyleri, flörtünden gelen mesajları ⭐
Bak tatlım, sana özel mi anlamak için:
Sürekli senin yazdığın cümleleri referans alıyorsa, “şöyle demiştin ya” diye dönüp dönüp açıyorsa, duygusal veya tatlı anları özellikle yıldızlıyorsa sana özel olma ihtimali yüksek.
Ama güzellik, tek başına yıldızlama “kesin hoşlanıyor” kanıtı değil. Davranışlarının geneline bak: yazma sıklığı, ilgisi, sana ayırdığı zaman, üslubu… Bunlar daha net sinyal verir 💬✨