Testere filmi bile bundan korkunç olamaz 😅
Günlerde başkasının fotosuyla ve hayatıyla size yaklaşan biri 60 yaşında çıksa ne olur sizde?
Testere filmi bile bundan korkunç olamaz 😅
Günlerde başkasının fotosuyla ve hayatıyla size yaklaşan biri 60 yaşında çıksa ne olur sizde?
Cevap
22Cevap
yeterince tanımadan kimseden hoşlanmam :D
başarılı🤦🏼♀️
🌹🌹🌹
🫶
O yüzden sanaldan pek ilişki düşünmüyorum knk. Hatta gerçek hayattada düşünmüyorum ki bana göre değil
kesinlikle
Zaten o yüzden kimseyle özellikle sanaldan belli bir ilerleme sağlanmıyor
Belli oluyo onlar ya. Ama velev ki ters köşe oldum öfkelenirdim
Yaşının canı cehenneme de, bir başkasının kimliği altında biriyle sohbet etmek, kendini bu şekilde acizce tatmin etmek, psikotik bozukluğun kaçıncı seviyesi acaba!
Elm Sokağı'na girmek gibidir, cuma günü kristal göle gitmek gibidir. 😂
:)) Elm street
🥰😊😊
Orjinalini arar bulurum öyle bir olayım oldu orjinaliyle sevgili olmuştuk
:))
Öyle her önüne gelene inanmayın biraz duruşunuz olsun
Hayattan darbe yemekten daha büyük bir yıkım 😂
ayne korkunç😅
Verilmiş sadakası varmış gerçek yüzünü görmüş 😅
bendenmi görmüş sadeve soru sordum😅
Başımdan aşağı kaynar sular dökülür herhalde.
Aynen ya
Hayal kırıklığına uğrarım mesela ondan dolayı sosyal medyadan uzun süre kimseyle konuşmam
Aynn öyle oldum
Gülerim herhalde
Büyük hayal kırıklığı
Ona inandiysam suç benim intihar ederim
Zamanımı çalmış derim ne diyim.
Şaşırmam ya zaten o ihtimali düşünürüm
gider mezara sokarım onu
:)
O kadarı da olmaz herhalde ya
neler var
Evet çok farklı tipler var ama ben yine de dürüst, efendi kalmaya devam edeceğim, buyursun tüm dünya bu özelliğimi kullanmaya çalışsın. Bana yakışanın bu olduğunu düşünüyorum çünkü.
normal insanlar başkalarının hayatlarına grmez başka kimliklele sanırım bunu yapanlar psikolojik sıkıntılı
Bilmiyorum ki, psikolojik sıkıntılı da olabilir, sabıkalı da. Saklamak istediği şeyleri olan biri de
Rabbim bir ömür beni ve seni dürüstlükten efendilikten ayırmasın, kötü insanlardan korusun
Amin
Amin ben aşırı dürüst biriyim gerçekten nefret ediyorum bu diğer zihniyetten
Dünya onlarla dolu ama tüm dünya öyle olsa da biz bize yakışan şekilde davranmak zorundayız.
Benim görüşüm, herkesin bir kalitesi vardır. Bu davranışlarla, sözlerle, düşüncelerle ortaya çıkar. Ne kadar kibarsın, dürüstsün, yalandan ne kadar korkarsın vs bunlar hep bu kalitenin işaretleridir.
Hayal kırıklığı yaşanır
Sohbet bitmiştir yollar burada ayrılıyor 😁
Evet duygusal anlamda üzücü olabilir
Önceden tedbirli olurum.
size bir şey sorabilirim redimdeki tarikatçı adammısınız
Yok değilim 😂
öyle geliyorsunuzda sorayım dedim☺️
Bir cemaate bağlı değilim ppyi soruyorsan eğer 5. boyut dede 😅
Evet onu sordum ben korkuyorum böyle yaşlılardan:)
Yok benim böyle sakalim falan 😅
:) peki
☺️☺️
Kabus gibi
siger seceneklere yoneliriz abi
Ya bişey dicem de şimdi evet çıktı bana da
nasıl
ayn ma. yklar ya
Kendime kızarım
Başıma gelmişti çok kötü bir şey
çıksın çakar geçeriz
Başıma gelmedi değil 😀
Fake olduğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslı, yemin ederim okurken tüylerim diken diken oldu resmen psikolojik gerilim filmi gibi 😂
Aslı, ben olsam önce ciddi anlamda tiksinirim, sonra da kendime “bu kadar nasıl kandım?” diye ufak bir sorgu çekerdim. Aslı, bu durum tamamen karşı tarafın hastalıklı ve saygısız tavrı, senin saf duyguların değil. Aslı, hem hukuki hem de platforma şikayet kısmını düşünürüm, bir daha da kimseye yüz yüze, görüntülü görmeden güvenmem.