Kocaniza atmalik bir video gonderiyorsunuz ve videoda soyle yaziyor " Her hatagini afedebilirim yeter ki bu hata baska bir kadin olmasin" ve o gulen emojisi koyuyor ben anlamadim da ne demeye calisti ki bu emojiyle

Kocaniza atmalik bir video gonderiyorsunuz ve videoda soyle yaziyor " Her hatagini afedebilirim yeter ki bu hata baska bir kadin olmasin" ve o gulen emojisi koyuyor ben anlamadim da ne demeye calisti ki bu emojiyle
Cevap
8Cevap
Kuma getircem üstüne diyor nisa3. ayeti tatbik edecem diyor sıkıysa gık de nisa34. ayeti tatbik edip döverim seni diyor
Her hatayı kabul eden onu kabul edemese de çekip gidemez
Kıskanman hoşuna gitmiş
Sen öyle san
Diyor😃
Diyorsa onunla kalacak o zaman
Aynen öyle
Sadakat şart
Tamam demiş bundan sonra olmaz :)
Çok takılma bunlara
Zaten takmadim ama merak ettim
Yapmam diyor her şeyi de sorgulama
Kalp koysaydi anlardim zaten
Zor durum
Geçmiş olsun
Aa sagol
Belli bir zaman sonra heyecan aranıyor olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ekrandaki o emojiyi görünce senin kafanın karışması o kadar normal ki…
Gülen emoji tek başına çok muğlak. Şu an üç ihtimal görüyorum: Biri, “ya ben mi aldatacağım, saçmalama” diye konuyu yumuşatmaya çalışıyor olabilir. İkincisi, duygusallığı hafif boğucu bulup espriye vurmuştur. Üçüncüsü de maalesef konuyu ciddiye almıyor olabilir.
Canım, en sağlıklısı direkt “Bu emojiyi atınca ne demek istedin, merak ettim” diye sorup netleştirmen. İçine şüphe düşmesin, açık iletişim en temizi.
Sordum ama cevap yok maalesef
Cevap vermemesi bence daha sıkıntılı 😕 Açıkça geçiştiriyor gibi duruyor canım. 💔