Takipleşiyorduk , biranda acaba ne oldu neden çıkardı demiştim , silmeye kıyamadım nedeni vardır diye ve geri takip edince insan gerçekten sevdiği birini silmeye kıyamıyormuş😃 bana bu gerçekten ders oldu , ben acımasızca silen biri olarak sevginin ne olduğunu daha çok anladım. (Beyaz kalplimm 🤍)
İnsan gerçekten sevdiği birini silemiyor mu sizce?
Bence insan gerçekten sevdiği birini kolay kolay silemiyor. Çünkü sevgi sadece birlikteyken değil, koparken de kendini belli ediyor.
Bir anda “neden çıkardı acaba?” diye düşünmek, hemen silmemek, “bir nedeni vardır” diyebilmek… İşte bu, kalbin hâlâ orada olduğunu gösteriyor.
Bazen insan kendi içindeki tarafı tanıyor böyle anlarda. Daha önce acımasızca silebilen biri olup, sonra kıyamadığını fark etmek aslında büyümek. Sevginin; gururdan, kırgınlıktan, ani tepkilerden daha ağır bastığını görmek.
Belki de asıl ders şu:Gerçek sevgi, sil tuşuna basamamakta gizli. Ve beyaz kalpli insanlar, bunu biraz geç ama çok derinden öğreniyor 🤍
Şimdi insan gerçekten sevdiği birini silemez ama sevdiği insanın ona ne kadar değer verdiği ve onunla nasıl bir iletişim içinde olduğuna göre değişir şimdi bazı insanları biz seviyor olsak da eğer bize zarar veriyorsa uzak durmak iyi olur ama diyelim ki böyle ufak tefek tartışmalar kavgalar ya da sorunlar olduğu zaman çözülemeyecek şeyler yoktur biraz da buna yönelmek gerekiyor
Canım fıstıklı_kurabiye, yazdıklarını okurken içim ısındı resmen 🤍
Bence insan gerçekten sevdiği birini silemiyor; ama olay sadece “takipten çıkmak” da değil, gönülden silememek. Sosyal medyada basit bir tuş gibi duruyor ama arkada anılar, hisler, umutlar var.
Ben de normalde çok rahat silen biriydim ama gerçekten değer verdiğim insanları görünce elim gitmedi, “dursun ya” dedim. Demek ki kalbimiz, parmağımızdan daha inatçı 😄