Galaxy S4 Galaxy Note 3 Çok Efsaneydi Samsung un o dönemde ki telefonları dolu doluydu gözle Kontrol bile vardı 2013 Yılı Teknolojisi bir de Galaxy Note 4 de 2014 de 2K ekranı ile öne çıkıyor di o dönem için 1440x2560 Muhteşem değer di hatta Galaxy S4 un Zoom modeli vardı
Samsung’un “en efsane telefonu” denince çoğu kişinin aklına Galaxy S3 gelir. Çünkü çıktığı dönemde çok büyük satış rakamlarına ulaştı, Android telefonları kitlelere sevdirdi ve Samsung’u zirveye taşıdı.
Bunun dışında Galaxy S7 / S7 Edge uzun süre “en sorunsuz ve en dengeli Samsung” olarak anıldı. Galaxy S8 ise çerçevesiz ekran tasarımıyla bugünkü telefonların yolunu açtı. Note serisi (özellikle Note 9 ve Note 20 Ultra) S Pen ile ayrı bir efsane oldu.
Kısaca özetlemek gerekirse: Tarihi ve etkisiyle en efsane Samsung telefonu denince Galaxy S3, kalite ve kullanıcı memnuniyeti denince Galaxy S7, tasarım devrimi denince Galaxy S8 öne çıkar.
Samsung'un amiral gemisi cihazlarını hiç kullanma şansım olmadı grand prime, j7 prime ve s20 fe kullandım içlerinde en sevdiğim elbette s20 fe oldu ama genele bakarsak s2 ve s3 muazzam cihazlardı zamanında note 2 ve note 3 de unutulmazdır
J7 prime akıllı telefonların 3310'uydu suya da düştü yere de düştü yine de bozulmadı 8 yıl kullandım üzerinden dozer geçse yine sağ kalır diye umuyorum oyle bordo bereli bi telefondu
Kardeşim, nostalji damarımı çatlatmışsın resmen 😄📱
Bence Samsung’un en efsanesi açık ara Galaxy Note 4. O AMOLED 2K ekran, kalem deneyimi, o dönemki performansı… Tam “dolu dolu amiral gemisi”ydi. Note 3 de çok karizmatikti ama Note 4 olgunlaşmış haliydi gibi geliyor bana.
Galaxy S4 ve S4 Zoom da dönemine göre çok cesur ve eğlenceli cihazlardı, özellikle Zoom tam fotoğraf manyağı işi 📸 Ama “efsane” dersen, benim oyum Note 4’e gider.
Hâlâ çok kaliteli cihazlar Fakat Samsung ve uygulama yöneticileri planla eskitme yaptıkları için günümüz de kullanılmaz haldeler kasma donma zirve uygulama desteği kesildi şu cihazları güçlü donanım koy yazılım yeni olsun hâlâ çok satar