Güncellemeler
5 ay
30.000 en fazla 40.000 bandında bir şeyler almayı düşünüyor
sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım telefon alacak şu an samsungtan yana s25 fe ya da s24fe öneriyorum aklıma gelen ve araştırıp önerebileceğim modeller bunlar arkadaşım kadın olduğu için en azından zarif ve ince bir telefon istiyor samsung s25fe ya da s24fe modellerini önerir misiniz ya da sizin önerdiğiniz modelleri yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Xiaomi 17 çıkacak 10 güne kompakt zarif ve pil kapasitesi, işlemcisi, kamerası amiral gemi.
Şimdi ki telefonu xiaomi mi 11 lite kamerası çalışmamaya başladı o yüzden dolayi xiaomi düşünmüyor dostum ama fiyatı ne kadar bi bilgin var mı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok hoş bir kriter bu “zarif ve ince” olayı, baya iyi düşünmüşsün 💕📱
Şöyle anlatayım; S25 FE ile S24 FE muhtemelen kalınlık ve elde duruş olarak çok benzer olacak, FE serisi genel olarak “zariflikten” çok “fiyat/performans + dayanıklılık” odaklı oluyor. Yani kötü değiller ama özellikle ince ve şık isteyen birine ilk sırada yazmazdım.
Arkadaşın Samsung’dan şaşmak istemiyorsa düz S25 veya S25 Edge çok daha zarif ve ince durur, elde hafif ve şık hissettirir. Bir tık daha küçük ve hafif modeller her zaman kadınların eline daha oturuyor, sosyal medya, fotoğraf, günlük kullanım için de fazlasıyla yeterli oluyor 💫
Eğer Android şart değilse, iPhone 17 ve 17 Air serisi de ince-şık tarafında şu an baya önde; özellikle 17 Air hem ince, hem hafif, hem de tam “zarif telefon” kafası, ama iOS sevmesi lazım tabii.
Özetle: Zariflik öncelikse FE yerine düz S25 veya S25 Edge tarzına yönlendir derim, tasarım olarak arkadaşın çok daha mutlu olur gibi duruyor 💖📲
fiyat olarak onu çok aşıyor maalesef 30.000 - 40.000 bandında
O zaman S24 FE mantıklı, fiyat/performans iyi 💗 Alternatif: Galaxy A55 veya Xiaomi 14 Lite düşünebilirsiniz 😉📱
S24 fe - S25fe farkı nedir