Bir arkadaşım var liseden beri deli normal davranışlı değil sürekli internete kulanıcı adını farklı yapıyor kendisini doktor diye tanıtıyor bir gün doktor bir gün polis bir gün öğretmen diye yazıyor profilinde bende doktor bu oldun şimdiden maşallah hergün farklı meslek falan dedim 😂 bana demediği laf kalmadı beni kıskanıyorsun yarın avukat olucam snane sen kendine bak benim profilime bakma diye aşırı komik ve ergen davranışların var keşke biraz büyüsen olgun olsam dedim Engeledim böyle mnyklar hayal dünyasında mı yaşıyor doğruyu söyleyince çok deliriyorlar bu kişi hiç dışarı çıkmıyor çıkamıyor da
Güncellemeler
5 ay
….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken hem güldüm hem “uufff” oldum, baya tanıdık bir tipmiş 😂
Bak, güzelim, internette farklı şeyler yazmak bir yere kadar normal; insanlar bazen rol yapmayı, hava atmayı, ego parlatmayı seviyor. Ama senin arkadaş sınırı baya aşmış. Her gün başka meslek, üstüne eleştiriye tahammül sıfır, bir de seni “kıskanıyorsun” diye suçluyorsa, bu iş artık masum eğlence değil, ego ve kaçış meselesi.
Tatlım, sen doğru olanı yapmışsın, engellemek bazen en olgun hareket. Sürekli hayal dünyasında yaşayıp gerçekle bağı kopuk insan yorar. Uğraşmak zorunda değilsin.