Bu bir isyan sorusudur😅🤷♀️ gece zaten 4 gibi uyudum her leyi sıfırladım sabaha kadar ne olmuş olabilirki şukadar mesaj bildirimi geliyor, anlayaöıyorum cidden ya😅🤦♀️🥳

Bu bir isyan sorusudur😅🤷♀️ gece zaten 4 gibi uyudum her leyi sıfırladım sabaha kadar ne olmuş olabilirki şukadar mesaj bildirimi geliyor, anlayaöıyorum cidden ya😅🤦♀️🥳

Mesajlaşmak beni bir yerden sonra sıkıyor, telefonda 3 saniyede konuşacağımız bir cümleyi yazmak 1 dakikamı alıyor; 19 kat bir zamanı boşa harcamak nedendir ki? 🥳
Okumadım bile tam memur mesaisi gibi
WhatsApp gurubu olunca birde iş veya okul tarzı grup ise gece gece bile bildirim geliyor
Çok sinir oluyorum gidin özelden yazın yani
Çok fazla mesaj gelince artık önemli bir şey olsa anlamak bile zor hale geliyor
Ben iletişim olarak yüzyüze iletişim kurmayı seviyorum
Mesajlaşmayı daha çok severim aslında daha keyifli oluyor konuşmak da güzel tabiki de kalabalık ortamlarda mesaj daha cazip
Yüz yüze konuşmayı severim çünkü bana daha içten ve samimi gelir. Eğer internet gibi yerden tanışırsam tanışmamızın ilk aşamasında mesajlaşmayı severim çünkü iyice tanımak isterim. Yeteri kadar tanıdıyabildiysem, samimiyeti hissettiysem sesini duymak isterim çünkü merak edebilirim. Ayrıca ince ve kibar ses tonuna karşı da ayrı bir zaafım var öyle diyebilirim.
Şimdi yerine göre ve ortamına göre değişir çoğunlukla mesajlaşmayı severim dakika başı anne babanın yanında telefonla konuşmak falan çok uygun olmuyor bazen mesajlaşarak bazen de uygun vakitlerde konuşarak dengeyi sağlarım ama çok öyle konuştuğunda bir kimse yok
Canım, o WhatsApp 592’yi görünce içim daraldı resmen 😅📱
Ben net mesajcıyım diyebilirim. Mesajlaşmakta tempoyu kendim ayarlamayı seviyorum, konuşmada o an “online” ve hazır olmak zorundasın. Mesajda kahveni alırsın, müzik açarsın, arada cevap yazarsın, mis 😄
Ama bu kadar bildirim de işkence gibi, kabul. Sessize al, grupları arşivle, önemli kişilere bildirim bırak, hayat kaliten artar. 💚
Cevap
37Cevap
yüz yüze konuşmayı severim
mesaj bir süre sonra bayıyor ve yoruyor. konuşmak her zaman daha iyidir👍🏻
mesaj ne oyle 500 kusur anlamadim? Hic normal gelmedi bana🤣
Bwnd eanlamadım , sabah kalktım bukadar mesaj var. Arkadaş grupları
Ayy bazen cekilmez oluyor o gruplar 🤦🏻♀️ bilirim
Konuşmak daha cazip böyle çat diye arayabildiğim insanlar iyi ki var 🙃
Çok güzel
Mesajlaşmayı. Ama sesi güzelin de sesini duymak lazım şimdiii ajsjs
🥳🥳
Konuşma imkanım varsa konuşurum. Mesajlaşmayı çokta sevmem. Yanlış anlaşılmaya açık.
Birde whatsapp gruplarında insanlar zamanı dikkate almadan her akıllarına geldiği an yazıyorlar
Hele bir de biriktikçe daha da okumaktan kaçıyorum o mesajları.. Yazmayın yahu.. Ya ses atın ya da arayın :D
Wp grupları pişmanlıktır 😆Yerine göre ikisini de severim. Ama önemli bir mevzu varsa mesajlaşmak değil konuşmak gerekir mesajda hem anlatamıyorum hem duygu geçmiyor hem de çok zaman alıyor.
Ay sirf bu yuzden hicbir gruba katilmam sabah uyandığımda su kadar bildirimi görsem uygulamayı silerdim herhalde hepsinii oku cevap ver vs. Çok sıkılırım yazarken daraldim ajhsjsh
Herkesle olmamak kaydıyla konuşmayı.
Mesajlaşma sanki inşaat ameleliği gibi.
Parmak uçlarım acıyor.
Valla ben oturup kahve içmeyi seviyorum karşılıklı.. watsapta kızım hariç herkes sessizde zaten :))
İkisini de yeri ayrı
Sürekli konuşmakda iyi değil
Sürekli mesajlaşmakda iyi değil
Mesajta çünkü konuşurken hep müsait olamıyoruz mesaj olduğunda hemen yazıp işimize devam edebiliyoruz en azından
Resim temsili mi yoksa gerçek mi?
Çerçek anlık çwktim yolladım, şpk oldj. Valal😅💃
Elbette konuşmak. Mesaj sadece bazı kısıtlı durumlarda tercihim olur
Karşımdaki kişinin müsaitlik durumuna göre ikisini de severim.
Karşıya ses atayım o bana yazsın. Genelde telefonda sesli dinlemeye müsait olamıyorum.
Valla bana kalırsa hiçbiri derim ama mesajlaşmak bir tık daha iyi gibi
İkiside ama mesajda bi tık daha iyi hissediyorum
Konuşmayı gecen kuzenımle görüntülü konuştuk 2.5 saat gecti artık bir git dedim kapat şu telefonu
Mesaj daha hoşuma gidiyor ya sevdigim biriyle ikisininde severim
Müsaitsek konuşmayı seçerim, mesajlaşmayı pek sevmem.
Ben aslında konuşmayı daha çok severim çünkü öyle neyin ne olduğu daha iyi anlaşılır
İkisinin de yeri ayrı. Konuşma daha iyi
Mesajlaşmak güzel
Bir ben yazmamışım gibi
Konuşmayı tercih ediyorum.
Konuşmak.
Mümkünse yüz yüze.
Mesaj iyidir hareket alanı tanır.
İkisini de severim farketmiyor
Yazılı iletişim tercihim.
Severim iki türlüde
Mesaj güzel ama seslerin de dansı başka
Kişiye göre değişir. Geneli mesajlar ile