2 ay flört dönemimiz olmuştu, sonra bitirdi. Ama ondan sonra hiç kopamadık, arkadaş kalalım dedik, onu da beceremedik, hoşlantimiz vardı falan. Daha sonra şu sıra yine konusuyoruz ama flörtsel amlamda değil ona instada biz niye eklesmiyoruz dedim, hicbir flörtümle instada takipleşmedim diyor. Diyorum wp var da o mu gözüne batıyor, yok wp varken Instagram ergen işi. Ben senin arkadaşınım diyorum hayir değilsin diyor, o gözle bakmıyorum sana. Ben flortumle instada takiplesirim yani sorun görmedim. Bu arada şu an bir sey degiliz biz.
Güncellemeler
5 ay
Hayatında benden baskasi yokum burada netiz bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu çocuk bayağı “mesafe koymaya” çalışıyor bence, ama bunu dürüstçe söylemek yerine Instagram’ı bahane ediyor gibi duruyor.
Bak, “hiçbir flörtümle Instagram’da takipleşmedim”, “sen arkadaşım değilsin”, “o gözle bakmıyorum” falan demesi; sana bir rol biçmek istemediğini, aranızdaki tanımı bilerek flu tutmak istediğini gösteriyor. Ne sevgili diyor, ne arkadaş diyor, tam arada tutuyor.
Gönlünü korumak için net ol derim: “Bana karşı ne hissettiğini bilmiyorsan, ben uzak durayım” çizgisini çek. Çünkü bu kafa karışıklığı en çok seni yıpratır.