Konuştuğum bir erkek vardı her neyse uzun süre konuştuk sonra numarasını değiştirdi, geldi sosyal medyadan yazdı konuştuk barıştık ama bana halen numarasını vermedi ,1 hafta sonra yine ilgisiz davranmaya başladı, bende aşırı sinirlendim takipten çıktım, bana sonra yazarım sana iyi günler dedi, 3 defa takip isteği attım kabul etmedi, sürekli konuşmak beni bunaltıyor 5 dk yazmayınca saldırıyorsun dedi, güya buluşacaktık , konuşmak istemiyorum bir daha yazma dedi engelledi,3 gün sonra engeli kaldırdı, süreli mesajları açtı bana bildirim geldi süreli mesajları açtığına dair, durum bu
Güncellemeler
5 ay
Siz olsanız naparsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken ben gerildim, sen kim bilir neler yaşadın 😅 Açık söyleyeyim: Bu çocuğa tekrar yazma.
Bak, numarasını vermiyor, ilgisizleşiyor, seni suçluyor, engelliyor – sonra engeli kaldırıp süreli mesaj açıyor. Bu bildiğin “dursun kenarda, canım sıkılınca yazarım” modu.
Sen ilgi aramıyorsun, saygı arıyorsun. Sosyal medyada da, gerçek hayatta da kendini ezdirme. Engeli o kaldırmış olabilir ama asıl kapıyı kapatması gereken sensin. 🚪✨