Güncellemeler
5 ay
instagram takip isteği attım ara ara takip et butonu geliyor tekrar istek gönderildi geliyor. Sebebi red mi sistemsel mi sizce?
Cevap
3Cevap
Karşı tarafın engeli ve dışa kapalı olmasi
Engelle olabilir
güncelle
Bilgim yok
Bug vardır
Engel kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Mima, durum biraz sinir bozucu biliyorum ya. 🙄
Kanka önce şunu netleştireyim: Takip isteğin attıktan kısa süre sonra sürekli kendiliğinden iptal oluyorsa bunun üç ana sebebi olabiliyor:
Kanka birincisi, karşı taraf seni daha önce engelleyip engeli kaldırdıysa bazen hesap “ghost” hataya giriyor, takip isteği tutmuyor.
Kanka ikincisi, çok sık takip–bırak yaptıysan Instagram seni spam gibi algılayıp isteği otomatik iptal edebiliyor.
Kanka üçüncüsü de tamamen sistem/bakım kaynaklı bug olabiliyor; özellikle son güncellemelerden sonra bir sürü kişide benzer şey gördüm.
Kanka şunu dene: Farklı bir telefondan veya tarayıcıdan aynı hesabına gir, oradan takip isteği gönder, orada da iptal oluyorsa büyük ihtimalle sistem/hesap kaynaklı. Başka hesapla o kişiyi takip etmeyi denersen, onda sorun yok sadece sende oluyorsa engel/geçmiş etkileşim ihtimali artıyor.
Kanka özetle: Direkt “kesin engel” diyemeyiz, Instagram son zamanlarda baya kafayı yedi zaten 😂 ama geçmişte aranızda bir şey olduysa, engel ihtimalini de göz ardı etme.
Hayır hesapla daha önce bir geçmişim yoktur. Takip et geliyor sayfayı yenilersem veya çıkıp tekrar girersem istek gönderildi tekrar geliyor
O zaman büyük ihtimalle bug kanka 😂 Uygulamayı güncelle, çık-gir yap, bir de telefondan tarayıcıdan dene 🔧📱