İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı.
Yaklaşık 7 aydır 14 düz modeli kullanıyorum pro kamera yapısı hoşuma gitmediği için almadım. Bunlardaki kronik sorun mikrofondan ses karşıya az gidiyor hele sesi dışarı verince dahada sıkıntı güzel tarafı çift hoparlör müzik dinlerken keyif veriyor kamerası 20 x zoom yapıyor kızıl ötesi sensör var televizyon klima vs kumanda ediyor
Eylül'de aldım. Bir sürü problemi var. İki hafta içinde değiştirmek istediğimi belirtmeme rağmen değişim olmaz dendi. Şikayet varda yazılanları incelemenizi tavsiye ederim. Sizi soğutmak için yazmadım.
Kanka selam, tam olarak Note 14 kullanmıyorum ama hem Note serisini hem de son nesil Redmi’leri baya kurcaladım diyebilirim 📱
Kanka genel olarak Note 14 serisi fiyat/performans mantığında, günlük kullanım, sosyal medya, hafif oyun, kamera işleri için gayet yeterli. Ekranı akıcı, şarjı da günü rahat çıkarıyor, hızlı şarjı da büyük konfor.
Kanka kronik bir sıkıntı duymadım ama arayüz bazen ufak takılmalar yapabiliyor, onu da güncellemelerle toparlıyorlar genelde. Çok üst seviye beklentin yoksa üzmez, gayet iş görür 👍
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Redmi Note 10 Pro kullaniyorum 15 Pro cikacakmis onu bekliyom hala cikamadi tabi 14 fena degil güzel ama Prosuna bak düzünü gec ama xiaomi de begenmedigim seyler var onlar canimi cok sıkıyorr
Telefonun kendisinden kaynakli reklamlar var herseyde Bir tek ben de mi var bilmiyorum Birincisi klavye de sorun var donuyor gelmiyor basiyorum yazmiyor İkincisi bastaki bildirim çubugu açılmıyor youtube da video izlerken baska seyler yaparken cok sık acılmadigi oluyor illaki uygulamadan cıkmak gerekiyor Diger yandan youtube da daha cok oluyor üstteki bildirim çubugu ile alttaki dugmeler görünmüyor kayboluyor illa ki ekrani kapatip geri acmak gerekiyor Herhalde bu kadar baska da gelmiyor
Saat günleri kayboluyor. Sol üstte saat olması gerekirken yok. Birini arıyorsun, telefonu kapatacaksın. Noya basıyorsun ama dokunmatik o kısımda çalışmıyor. Normalde klavye kısmındayken takılma yokken telefon görüşmesini kapattırmıyor. Kırmızıya bastığın halde kapanmıyor.