Böyle tiplere uyuz oluyorum, eski kız arkadaşlarım yapıyor genelde hayır sor, konuş ara sorun değil ama böyle anlamsızca karşıma çıkmaları sinir küpü ediyor.
Canım, tam ergen gizemli takılma klasiği bu, ciddiye almana hiç gerek yok 😂
Görseldeki konuşma baya “dikkat çekeyim ama kimliğimi de söylemeyeyim” modu. Muhtemelen canı sıkılan biri, belki seni bir yerden gördü, belki de rastgele yazdı. Fake hesabına yazıp “hatırladın mı beni” deyip sonra kayboluyorsa, zaten düzgün niyetli değildir.
Bence bırak öylece, ne engelle ne de cevap ver, kendi kendine sıkılıp gider 🚮
Maşallah o kadar umursamıyorsun ki gelip soru sormuşsun 😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Şu anda merakından ölüyorsun değil mi çok gizemli çok etkilendin😂😂
0
14 Yorumla
Soran
5 ay
Ne demezsin yatakta dört dönüyorum gelsin beni bulsun da hemen nikahı basarım elimde çiçekle bekliyorum offff
Cevap sahibi
5 ay
😂😂 sesli güldüm. Ne sivri zekalılar var değil mi
Soran
5 ay
Dolu etraf
Cevap sahibi
5 ay
Hayır insan şunu düşünüyor herhalde şu anda kafasında soru işaretleri var beni merak edecek yazmam için çıldıracak Nasıl bir mantık
Soran
5 ay
Bilmiyor ki bi taraflarım yırtıla yırtıla gülüp dalga geçeceğimi
Cevap sahibi
5 ay
😂 hayır seni gerçekten tanıyan biri olsa zaten kişiliğini karakterini bilir buna çok takılmayacağını anlar
Soran
5 ay
Tanımıyordur zaten erkekler çok tanımak için konuşmaz zamanında fake hesaptan konuşmuşuz ne kadar önemli olabilir ki
Cevap sahibi
5 ay
Hayır bir de böyle bir giriş çok saçma olmuş yani gerçekten çok çocukça olgun birinin yapacağı bir giriş değil bu.
Soran
5 ay
Olm ses atmış ergen bi ses tonuyla konuşmuş sjdjdjskjdhdjsıs böyle kalın sesliyim alfa erkeğim bennn havaları
Cevap sahibi
5 ay
İşte insanların bu şekilde kendilerini komik duruma düşürmeleri gerçekten çok ilginç. Bu şekilde yapacağına çık adam gibi konuş ne etsin necisin daha önce ne zaman görüşmüşsün bence o daha mantıklıydı belki de onu yapsa senden daha farklı bir tepki görürdü
Soran
5 ay
Aynen öyle neyseki var tek tük senin gibi düşünenler de
Cevap sahibi
5 ay
Teşekkür ederim 🙏 yani doğrusu bu aslında insan artık böyle gizemli olduğun zaman ya da böyle ses tonunu gizemli hale getirdiğin zaman etkilenmiyor ki hele karşındaki kadın zaten kendini biliyorsa bu gibi şeylere asla düşmez
Soran
5 ay
Aynen öyle kendin ol bitti
Cevap sahibi
5 ay
Mesela bir insanla konuştuğun zaman az çok onun ne istediğini ne hissettiğini anlarsın. Mesela sende şunu hissetti dobralıktan yanasın karşındaki insanın sana karşı açık olmasını istiyorsun. Hani bazılarında bu vardır gizemli olduğu zaman hoşlarına gider ya böyle sen de o yok ne güzel. Ben gibi kadınları da görmek güzel 🙏