Sosyal medyadaki aynı şeyler sıkmadı mı artık?

İnstagrama bir giriyorum boş boş gösterişler birde bunu psikologların da yapması daha da acınası itici geliyor sonuçta psikologlar bu konularda eğitim görmüş daha bilgili daha yön gösterici kişiler olması gerekir ya her şeylerini gösterip kameraya oynuyorlar Dyson almış onu başka bir eşya gösterirmiş gibi yaparak özellikle Dyson saç şekillendiricisini gösteriyor bunu yapan da bir psikolog şunu giydim bunu aldım vücudunu göstermekten al dolabımı yerleştiriyorum diye kıyafetlerini gösterme çabaları giymediklerimi ayırıyorum bahanesi ile bir sürü hiç kullanılmamış kıyafetini ayırıp israf ile övünüyor en zengin benim diye hava atıyorlar doğrusu bir insan neden hiç giymeyeceği kullanmayacağı bir sürü şeyi alır sonrasında ayırıp yeniden bir sürü kıyafet alıp ve bununla hava atar ya da sevgilisi ile yemeğe gidecekmiş 3 yaş gibi konuşarak prenses elbisesi giyeyim mi diye zorluyor ve bununda cilve tatlılık olduğunu sanıyor cringelikten başka bir şey değil birde sıktıkları parfümden giydikleri kıyafete kadar gösteriyorlar eskiden özenir kıskanırdım falan da şimdi ise bunlar sadece bana iç bulandırıcı geliyor onun dışında bir sürü sanal medya platform türedi ve hepsi benzer işlevlerde ya gösteriş kültürü var ya da aşırı mustechan içerikler veya zorbalık düzgün iletişim bile yok toksic zarar vermeye meyilli ruh hastaları yalancı sazan arayan abaza e*cort tiplemeler cidden bunalttı benzeri şeyler

Sosyal medyadaki aynı şeyler sıkmadı mı artık?