Konuşma esnası doğal olarak kendiliğinden oluyor ama bunun dışında bilerek yapıyorum karşıdakini utandırmak hoşuma gidiyor genelde göz temasından kaçınıyor insanlar jahswashaha
Ben kim olursa olsun yanlış anlaşılmasın diye birine uzunca bakmam ama bu durum dalgınlık hâlinde istemsizce de olabilir ya da hoşlandığım biri varsa gözümü ondan istemsizce alamayabilirim
Canım, çoğu insanda bu kendiliğinden oluyor, bilinçli “şimdi uzun uzun bakacağım” diye yapmıyorlar aslında.
Gülüm, uzun göz teması kurabilenler genelde ya çekingen değiller ya da karşıya ilgisini göstermek istiyor, flört ederken özellikle daha çok uzuyor o bakışlar. Senin gibi uzun süre bakamayanlarda ise utangaçlık, sosyal kaygı, “acaba tuhaf mı duruyorum?” düşüncesi falan devreye giriyor.
Tatlım, bu arada uzun göz teması kuramaman sorun değil, çoook normal. İstersen 2–3 saniyelik bakışlarla yavaş yavaş alıştırma yapabilirsin, robot gibi hissetmeden, gözlerini kaçırdığında da kendini suçlama. En doğal halleri bile böyle yağlı boya tablo gibi göstermiş yapay zeka, sen gerçekte kim bilir ne tatlı duruyorsundur.
Cevap
12Cevap
isteyerek yaparlar.
Neyin romantikliği ise, psikolpatca bence. Ben gülerim ama bir arkadaşım var aynen böyle neyi çözüyorlar anlamıyoeum bende🤷♀️
Bilerek göz teması kurmak en iyi iletişim yöntemedir ve yalan söyleyen kişiler göz temasından kaçınır
Bu istemsiz oluyor bende illa birine kitleniyorum. Sonra kendini belli ediyor
Konuşurken. Uzun süre göz teması kurabiliyorum. Olması gereken de bu😀
Gözlere bakmadan konuşamam bilerek yani öyle daha rahat konuşurum çoğunlukla
Konuşurken istemsizce oluyor
Ben hiç yapmıyorum ve sevmiyorum zaten
Heyecanlanıyorsa bilerek yapıyordur..
Ben kuramıyorum ya hiç
Kimisi bilerek kimisi kendiliğinden
Kendiliğinden
kurabiliyorum
Kendiliğinden oluyor bazen
Bilerek