olgunerkek37 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Artıları:
* İnsanlar kendi vücutları, yetenekleri veya içerikleri üzerinden para kazanabilir. Bu, özellikle başka iş bulmakta zorlanan veya yaratıcı içerik üreticileri için ekonomik bir fırsat olabilir.
* Platform, yetişkin içerikleri ve özel ilgi isteyen kitleler için güvenli bir alan sağlayabiliyor; içerik paylaşımı kullanıcı kontrolünde.
* Bazı kişiler için özgüven artırıcı bir deneyim olabilir; kendi sınırlarını keşfetmek ve bunu kabul eden bir kitleyle paylaşmak tatmin edici olabilir.
Olası zararları:
Maddi risk: İnsanlar bazen hızlı para kazanma düşüncesiyle düşünmeden paylaşım yapabiliyor, bu da sonradan pişmanlık yaratabilir.
Gizlilik ve güvenlik:İçerik bir kere internete çıktı mı, kontrolü tamamen kayboluyor. Ekran görüntüleri, paylaşım vs. ileride sosyal veya profesyonel hayatı etkileyebilir.
Psikolojik etkiler: Sürekli onay ve beğeni arayışı, özgüven dalgalanmalarına, bağımlılık hissine veya sosyal kaygılara yol açabilir.
Toplumsal ve ailevi yargılar:Bazı çevrelerde olumsuz bakışlar, eleştiri veya sosyal baskı olabilir.
Dijital veriler bu kadar ortadayken OnlyFans gibi yerlere ben pek güvenmiyorum. Ne paylaşırsan paylaş, ekran görüntüsü, kayıt, sızıntı riski her zaman var. İnternete düşen şeyin tamamen silinmemesi olayı maalesef gerçek.
Ücret karşılığı özel şeyler paylaşmak ya da konuşmak bence psikolojik, etik ve ileride pişmanlık boyutuyla da riskli. Hele isim, yüz, konum gibi kişisel veri varsa tehlike büyüyor.
Ben olsam gizliliğime bu kadar yük bindiren hiçbir platforma bu tür içeriklerle girmezdim dostum.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Only Fans hakkında ne düşünüyorsunuz, ücret karşılığında özel şeyler paylaşmak ve konuşmak sizce zararlı mıdır?