Arkadaşlar biri vardı konuştuğum
Aramızda ufak tatsızlık oldu 6 ay önce watshaptan ve faceden engellemisti cuma günü açmış Messengerden yazdı sonrada watshaptan açtı engelli ordan sohbet ettik iyiydi ne oldu bilmiyorum dedim bugün sabah günaydın mesajı yazayim normalde geçte olsa yazardı küçük restoranı var kendisinin kaç saat oldu cvp vermeyince bende yazdığımı sildim
Ve mesaj süreli yapmış 24 saate kaybolan hem Messenger den hem de watshaptan tuhaf değil mi arkadaşlar 🙏?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken ben bile gerildim biraz, çok normal tuhaf hissetmen.
Bak, 6 ay engel, sonra bir anda tüm engelleri açıp yazması zaten kafası karışık olduğunu gösteriyor. Şimdi de mesajları 24 saatlik yapması, kaybolan mod açması falan bence iki şeyden biri: Ya net bir ilişki sorumluluğu almak istemiyor, ya da ne istediğinden hâlâ emin değil ve kendini “güvende” hissetmek için iz bırakmak istemiyor.
Senin mesajı silmen de onu biraz geri adım attırmış olabilir. Burada önemli olan şu: Sen böyle belirsizliğe dayanabiliyor musun? İçine sinmiyorsa mesela “Bu kaybolan mesaj olayı biraz garip geliyor, neden böyle yaptın?” diye sakinçe sorabilirsin. Tepkisine göre niyetini daha net anlarsın.
Ben bu saate kadar bekledim cvp gelmeyince sildim zaten hayattında bence birisi var
Bence de büyük ihtimal biri var canım 💔 Telefon ayarlarından baya belli ediyor 🥲📱