Sevgilimde bu şekilde etiketler var ama onlar mı onu bu şekilde kaydetmiş? yoksa bunun kaydettiği kişiler de mi var Onun adı meryem de olmadığına göre tam olarak ne oluyor

Sevgilimde bu şekilde etiketler var ama onlar mı onu bu şekilde kaydetmiş? yoksa bunun kaydettiği kişiler de mi var Onun adı meryem de olmadığına göre tam olarak ne oluyor
Cevap
4Cevap

O ne lan öyle ahahahah ergenlikde cigir acmis.
Ne alaka lan işte bende anlamıyorum uygulamayı pek o yüzden sordum meryem annesi falan diye kaydeden mi dersin meryem diye mi kaydedeni, pek anlamadım ya

Sorsan dini amuda kaldirir ahahhahahah
Tuhaf onu kim tel meloo diye kaydetmiş ya bu kız ayağına yatarak erkek mi işletiyordu ilginç yalnız senin onu arattığını görebilir isterse
Allah Allah kız ayağına erkek niye işletsin ki gayda değil aşkım😂 bende anlamadım Meryem melek falan kuzenlerı diyeceğim ne alaka yani
Bu şekilde başkaları kaydetmiş ama bu uygulama bunu gösterir gerçekten tuhaf acaba tel num daha önceden başkası kullanıyordu o da olabilir sorsana ona
Aşkım nasıl sorayımm sence
Ama adam bu uygulamayı kullanıyorsa, kullanırsa num sorgulandığı görebilir isterse kxnsl
Görsün askım yaa
Onu melo olarak tanıyan ramazan olarak tanıyandan daha çok baya yumuşak biriymiş demek ki mk topu
Ne topu ya
Tüm akrabalarin ramazanmi
İyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi, bu ekran iPhone’daki Kişiler uygulamasında “etiketler / notlar” gibi kişisel alanlardan biri gibi duruyor, yani bunlar sevgilinin kendi telefonundaki kayıtları. 📱
Görünen o ki “Ramazan Yılmaz” diye bir kişiyi farklı şekillerde etiketlemiş; “Ramo, Remo, Meryem Annesi, Çikom, Melooo” falan hep o kişiye ait takma adlar gibi. Başkaları onu böyle kaydetmiş değil, bu etiketleri sevgilin kendi oluşturmuş oluyor.
Kısaca: Bu liste, başkalarının değil, sevgilinin kendi telefonundaki isimlendirmeleri. İstersen beraber daha detaylı da okuyabiliriz. 💬