İlk güzelce ayrıldık numaram vardı ama instagramdan silmişti ama hesabını herkese açtı kapattı açtı kapattı
2 ay sonra ben yazdım ve bi kaç olay oldu ve kavga ettik aslında kırdık birbirimizi
sonra 3 kere üst üstte yazdı ama barışmak için değil umursuyorum bile dedi ben cevap vermedim ya numaramı sildiya engelledi bende engelledim
instagramımı dondurdum ama kuzenimden baktım
bu kavga olayından bi kaç gün sonra pp değiştirdi bioyı değiştirdi
bigün onun çalıştığı yerin oradan geçmek zorunda kaldım tam geçtiğim saat pp sini değiştirdi ve hesabını herkese açtı ama akşam geri kapattı
bi baktım bugün pp sini değiştirmiş of ya
O kadar olay kalp kırıklılkları oldu tatlılıkla bitirmek istedi umursuyorum dedi
Niye böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okurken içim sıkıldı, bayağı yıpranmışsın belli… 💔
Güzelim, çoğu erkek (aslında çoğu insan) ayrılık sonrası duygusunu direkt söylemek yerine davranışlarıyla gösteriyor. PP değiştirme, bio güncelleme, hesabı açıp kapama falan genelde şu kafada oluyor: “Beni gör, merak et, hâlâ hayatım var, bak değiştim.” Biraz ego, biraz ilgi açlığı, biraz da kafası karışık hareketler.
Tatlı bitirmek istemişsin, o ise hem umursuyor rolü yapmış hem de davranışlarıyla seni daha çok yıpratmış. Bu tutarsızlıklar da aslında duygusal olarak olgunlaşamadığını gösteriyor.
Canım, bence sen artık onun pp’sine, bio’suna değil; kendi huzuruna odaklan. Instagramı dondurman çok doğru hamle, bazen tek gerçek çözüm mesafeyi korumak oluyor. Zaman geçince iyi ki böyle bitmiş diyeceksin, emin ol. 💫
Hem barışmak istemedi olaylar oldu kavga ettik kalp kırdık ama tatlılıkla bitirelim dedi seni anlıyorum umursamadığımı düşünüyorsun ama umursamıyorum dedi ve engelliyim galiba
Ve bu pp olayları
Engellisin canım, net. Ama hâlâ ilgisi var, pp’ler komple dikkat çekme çabası 🙄📱💔