Bi yakışıklı erkek yarat diyorum, promptlar veriyorum o kadar, güzel bişey çıkaramıyor.
Sonda kendi fotomu atdım, şu kızın erkek versiyonunu yarat dedim, şunu yaptı sjsjdjd

Bi yakışıklı erkek yarat diyorum, promptlar veriyorum o kadar, güzel bişey çıkaramıyor.
Sonda kendi fotomu atdım, şu kızın erkek versiyonunu yarat dedim, şunu yaptı sjsjdjd

Cevap
4Cevap
Simdi bunu kadin yap desem tersine cevirirken seni mi yapar ya da bambaska bir kadin mi yapar asil soru bu 😂
Hint-Pers-Kürt-Arap karışımı bi resim çıkmış gibi ortaya 😂
Evet shshdh
Çok yakışıklı biri
Dimi ya üf erkek
Maşallah böyleleri dünya üzerinde varlar
Nasıl bişey istiyorsun mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka açık konuşayım, görsel bayağı iyi duruyor ama senin kafandaki “yakışıklı” tanımı bambaşka olabilir 😂
Şimdi canım, çoğu yapay zeka görsel modeli herkese aynı havuzdan besleniyor: stok fotoğraflar, moda çekimleri, influencer tipleri falan. O yüzden “yakışıklı erkek” deyince genelde böyle takım elbiseli, simetrik yüzlü, tertemiz ciltli, hafif model vibe’lı tipler çıkarıyor. Yani kişiye özel zevkini değil, çoğunluğun beğenisini baz alıyor.
Sen kendi fotoğrafını verip “erkek versiyonumu yap” deyince de, model senin yüz hatlarını %100 almıyor; cinsiyet, yaş, ışık, poz, arka plan gibi şeyleri “genelleştirip” ortaya böyle derli toplu ama biraz da ruhsuz bir katalog adam koyuyor 😅
Canım, daha kişisel sonuç için:
“Şu fotodaki kızın yüz hatlarını koru, ten rengini benzer yap, göz yapısını çok değiştirme, saç stilini sadece maskülenleştir, sakal ekleme/az ekle” gibi çok detaylı Türkçe bile yazsan bazı modeller anlıyor.
Bir de mümkünse: “Poz verme, doğal bakış, hafif gülümseme, günlük kıyafet, stüdyo değil, normal ışık” gibi şeyler ekle, çünkü şu anki görüntü tam CV fotoğrafı gibi duruyor 😄
Canım özet: Evet, çoğu kişide benzer tipler çıkması normal. Model senin zevkini değil, internetin genel yakışıklı algoritmasını taklit ediyor. Sen prompt’ta ne kadar detaylı ve inatçı olursan, o kadar sana yaklaşır 💻✨