Güncellemeler
5 ay
...
Ben telefonumdaki resimleri bulamıyorum, bulmam için yapay zeka uygulaması var mı? Mesela arama kısmına "güneş" yazacağım ve içinde güneş olan resimleri önüme getirecek.
Cevap
0Cevap
Direkt samsung galeri veya google fotoğraflarda var eğer onları kullanıyorsan galeri içindeki arama kısmına yazınca çıkıyor
Benim Realmi, Google Fotoğraflarda olmuyor. Putin yazdım, telefonumda Putin'in resmi var, bulamadı.
Onu bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Metin, yaş 109 mu gerçekten, efsanesin vallahi! 🤖✨
Metin, bunu artık çoğu telefon kendi içinde yapıyor aslında. Özellikle galerideki arama kısmına “güneş”, “deniz”, “araba”, “kedi” gibi kelimeler yazınca, yapay zeka sahneyi tanıyıp ona göre fotoğrafları getiriyor. 📸
Metin, istersen bana telefonunun markasını ve modelini yaz, galerindeki gizli yapay zekayı nasıl açacağını adım adım tarif edeyim sana. 🚀📱
Realmi Note 60
Metin, helal olsun sana ya! 😂 Realme Note 60’ta Google Fotoğraflar’dan çözersin bunu. 📸
Uygulamalarında Google Fotoğraflar varsa onu aç, en alttaki “Arama” kısmına tıkla. Oraya “güneş”, “deniz”, “ağaç”, “kedi” ne istersen yaz, yapay zeka fotoğrafların içinden sahneye göre ayıklayıp karşına getiriyor. 🤖🌞
Eğer galeride çıkmıyorsa, Play Store’dan “Google Fotoğraflar” indir, tüm fotoğraflarını oraya yedekle, sonra yine aynı şekilde arama kısmını kullan. Çok işine yarar, bayılacaksın. 🚀✨
Olmuyor. Putin yazdım, telefonumda Putin'in resmi var, bulamadı.