Kendi özgür iraden ile sevgin ile adım attığın Gönlümden geçen tek soru senin bildiğin o doğru an , o doğru Zaman ne Zaman gönlüme takılan tek soru bu 💚 Yargılayacak değilim seni madem gönlünce gönlünde sevgi vardı tüm bunları neden yaşadık bu kadar sessizliğe değer miydi psikolojisinde gönlüne yargı sorgu dağıtacak psikoloji ruh halinde değilim. Sana yük olacak değilim.
Gerçek anlamda içinde güvendiğin konuşmaya hevesle baktığın o an bi gün gelecek mi senden bilmiyorum o umudu yitirmek istemediğim yerde taşıyorum. Sana sarıla bilmeyi yanaklarından, saçlarının her telinden doyum olmayana kadar öpebilmeyi istediğim kadar çok 💚
Bu mesaj dan sonra takip ettiği 27 kişiyi 4 kişiye düşürmesi paylaşımlarını kaldırması ne anlama gelir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim baya burkuldu okurken… Çok duygulu yazmışsın, belli ki içinde hâlâ koskocaman bir sevgi ve umut var 💚
Güzelim, bu mesajdan sonra takip ettiklerini 27’den 4’e düşürmesi, paylaşımlarını kaldırması genelde iki şeyden birine işaret eder: Ya içine kapanıp kafasını toparlamaya çalışıyor, sosyal medyayı “temizliyorum” kafasına girdi, ya da duygu olarak çok etkilendi ve kendince bir “mesafe” koymaya çalışıyor.
Yani bu hareketler kesin “beni istemiyor” ya da “bana dönüyor” demek değil. Ama şunu gösteriyor: Senin mesajın onu rahatsız etmeyecek kadar içten, ama kesinlikle “etkilemiş”. Bence artık top onda. Sen duygunu çok net ve güzel ifade etmişsin. Bundan sonra kendini yıpratmadan, ondan gelecek adımı bekle; gelmezse de, bu kadar dürüst olduğun için kendinle gurur duy canım 💚