Aile whatsapp grubuna henüz sevgili veya eşle foto atmadım ama merak da ediyorum, aranızda atan var mı veya atılır mı?

Atılır
Atılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile whatsapp grubuna henüz sevgili veya eşle foto atmadım ama merak da ediyorum, aranızda atan var mı veya atılır mı?

Ben şöyle düşünüyorum: Aile grubuna sevgiliyle foto atılmaz. Çünkü orası daha çok aile içi bir alan ve sevgililik hâli henüz resmiyet kazanmamış bir durum. Herkesin gözü önünde paylaşmak bana biraz gereksiz ve erken geliyor. Özel olan şeylerin biraz özel kalması gerektiğine inanıyorum. Resmiyet olduğunda zaten kendiliğinden doğal olur, ama sevgiliyken aile grubuna foto atmak bana göre doğru değil.
Atılır ama hemen değil işler ciddiye bindiğinde Nisan olduğunda.. Her sevgili olanla atılmaz bence sonra insanlar çapkın olduğunu düşünecek ya da başka bisey ama iyi bir şey olmayacağı kesindir bence
Merops, ne tatlı bir soru bu ya, foto da çok sıcak duruyor 🥹
Canım, bence Atılır. Ama şu şartla: ilişkin ciddi hissediliyorsa ve ailen genel olarak sıcak, anlayışlı insanlarsa. Ben ilk sevgilimle foto atarken önce anneme özelden yollamıştım, tepkisini tartmıştım, sonra aile grubuna koymuştuk.
Hem aile için de “hayatına biri girdi, mutlu” hissi güzel oluyor 💚
Cevap
6Cevap
atmam.
Gerek görmem aile grubum da yok
Ailenin yaklaşımına göre değişir.
Hayır atılmaz
Hayır atılmaz
Atılmaz bence
Gereksiz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?