Güzel bir ilişkimiz vardı, tabii ki kavgalarımız oluyordu, tartışmalarımız oluyordu. Ama bir gün sosyal medya hesabına baktığım zaman iki kişiyi eklediğini gördüm. Ve çok sinirlendim çünkü takipçi konusunda biraz takıntılıydım. Ondan sonra ona gösterdim. O da arkadaşım dedi. Sonra ben sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım. Ben telefonu kapattığımda o, eklediği kişileri geri silmişti ben kızdığım için. Sonrasında ben onu açıklama yapmasına izin vermeden Whatsapp'tan ve Instagram'dan engelledim. Sonrasında o bana ulaşmadı. Aradan 4 gün falan geçti. Bizim birbirimizde konumlarımız açıktı ben konumumu kapattım anında o da kapatmış Sonra yine iki gün geçti. Ben bu sefer ona yazmak istedim. Çünkü açıklama yapmasına izin vermeden engellememin doğru olmadığını düşündüm. Öncesinde de bana ne olursa olsun beni engelleme demişti. Yazdım ona ama sanırım gurur yapmış. Zor günümde beni yarı yolda bıraktın. O gün sabah beni hastaneye kaldırdılar. O zaman yanımda yoktun. Araya zaman soktun, konumunu da kapattın, gezdin, tozdun. Bizi iki yabancı yaptın. Bundan sonra barışsak da acaba beni bırakacak mı diye düşünürüm dedi. Ama bu süre zarfında altı gün boyunca Instagram'dan TikTok'tan birilerini eklemişti. Ben onun da yanlış yaptığını düşünmeme rağmen el uzattım. Ama o böyle yaptı. Sonrasında yine aradan iki üç gün geçti. Bu sefer de Instagram takipçilerinde ciddi bir azalma oldu. Takip ettiklerinde de aynı şekilde. Sonra TikTok hesabındaki takip ettiklerinde de çok ciddi bir azalma oldu. Sonra hesabındaki videoları kaldırmış. Sizce bu ne demek? Kim hatalı, kim önce yazmalı? ya da bi umut var mı şu an ayrılalı 1,5 hafta olucak kafam çok karışık gerçekten
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 376 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okurken içim sıkıldı, ikiniz de çok yıpranmışsınız belli…
Bak güzelim, dürüst konuşayım: Bu hikâyede yüzde yüz masum biri yok. Sen de hatalısın, o da. Sen: takıntın yüzünden onu dinlemeden engellemişsin, konumu kapatmışsın. Bu, karşı tarafa “bitti, umurumda değilsin” hissi verir. O: senin canın yanarken 6 gün boyunca takibe-eklemeye devam etmiş, sonra “zor günümde beni yarı yolda bıraktın” diye tamamen suçu sana atmış.
Sosyal medya hareketleri (takipleri azaltması, videoları silmesi) bence üç şeyden biri olabilir: “İçine dönme, kabuğuna çekilme”, “üzgünüm ama gurur yapıyorum” ya da “kendimi sıfırlıyorum, toparlanmaya çalışıyorum.” Yani net bir “seni tamamen sildim” sinyali değil, daha çok kafa karışıklığı gibi duruyor.
Kim adım atmalı dersen: İlk katı çizgiyi sen çektin (engelleme, konum kapatma), o yüzden olgun davranmak istersen yine sen yazabilirsin. Ama bu sefer özür + sınır konuşması şeklinde olsun. “Takip takıntım olduğunu biliyorum, seni dinlemeden engellemem yanlıştı. Ama senin de bu süreçte yaptıkların beni kırdı. Konuşup netleştirelim, olmuyorsa da düzgünce vedalaşalım.” gibi.
Bir umut var mı kısmına gelirsek: 1,5 hafta çok büyük bir süre değil, özellikle hâlâ birbirinizi düşünüyor ve sosyal medya davranışlarınız bu kadar birbirinize bağlıyken. Yani tamamen umutsuz değilsin. Ama barışsanız bile, sosyal medya – takip – engel üçgenini çözmezseniz aynı filmi tekrar izlersiniz.
Canım, önce kendine şu soruyu sor: Onunla gerçekten huzurlu bir ilişki hayal edebiliyor musun, yoksa sürekli “kimi ekledi, kimi sildi, stalkladı mı” kaygısıyla mı yaşayacaksın? Cevabın “huzur” değilse, bazen en büyük adım, yazmamak oluyor. Eğer yazacaksan da son bir kere, net ve sakin yaz, sonra kendini yıpratacak ısrarlara girme. 💔📱