Tartışmada kim haklı kim adım atmalı?

Güzel bir ilişkimiz vardı, tabii ki kavgalarımız oluyordu, tartışmalarımız oluyordu. Ama bir gün sosyal medya hesabına baktığım zaman iki kişiyi eklediğini gördüm. Ve çok sinirlendim çünkü takipçi konusunda biraz takıntılıydım. Ondan sonra ona gösterdim. O da arkadaşım dedi. Sonra ben sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım. Ben telefonu kapattığımda o, eklediği kişileri geri silmişti ben kızdığım için. Sonrasında ben onu açıklama yapmasına izin vermeden Whatsapp'tan ve Instagram'dan engelledim. Sonrasında o bana ulaşmadı. Aradan 4 gün falan geçti. Bizim birbirimizde konumlarımız açıktı ben konumumu kapattım anında o da kapatmış Sonra yine iki gün geçti. Ben bu sefer ona yazmak istedim. Çünkü açıklama yapmasına izin vermeden engellememin doğru olmadığını düşündüm. Öncesinde de bana ne olursa olsun beni engelleme demişti. Yazdım ona ama sanırım gurur yapmış. Zor günümde beni yarı yolda bıraktın. O gün sabah beni hastaneye kaldırdılar. O zaman yanımda yoktun. Araya zaman soktun, konumunu da kapattın, gezdin, tozdun. Bizi iki yabancı yaptın. Bundan sonra barışsak da acaba beni bırakacak mı diye düşünürüm dedi. Ama bu süre zarfında altı gün boyunca Instagram'dan TikTok'tan birilerini eklemişti. Ben onun da yanlış yaptığını düşünmeme rağmen el uzattım. Ama o böyle yaptı. Sonrasında yine aradan iki üç gün geçti. Bu sefer de Instagram takipçilerinde ciddi bir azalma oldu. Takip ettiklerinde de aynı şekilde. Sonra TikTok hesabındaki takip ettiklerinde de çok ciddi bir azalma oldu. Sonra hesabındaki videoları kaldırmış. Sizce bu ne demek? Kim hatalı, kim önce yazmalı? ya da bi umut var mı şu an ayrılalı 1,5 hafta olucak kafam çok karışık gerçekten

Tartışmada kim haklı kim adım atmalı?