Güncellemeler
5 ay
Çocuğu ben klüpten gördüm ama o kadar hayalet ki kimse tanımıyor linkedinde beş instada 7 takipçisi var profil fotoğrafı yok. Onlarında sınıfında olan bi arkadaşım aracılığıyla adını öğrendim. Sadece kendi grubu var üç dört kişilik onların dışında çok iletişimi yok birileriyle. Napıcam benn aslında böyle asosyal tipleri pek sevmezdim ama bu defa beni çeken bişey vardı :((Siz olsanız napardınız
Güncellemeler
5 ay
Çocuğu ben klüpten gördüm ama o kadar hayalet ki kimse tanımıyor linkedinde beş instada 7 takipçisi var profil fotoğrafı yok. Onlarında sınıfında olan bi arkadaşım aracılığıyla adını öğrendim. Sadece kendi grubu var üç dört kişilik onların dışında çok iletişimi yok birileriyle. Napıcam benn aslında böyle asosyal tipleri pek sevmezdim ama bu defa beni çeken bişey vardı :((Siz olsanız napardınızz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içten içe çok tatlı bir heyecan yaşıyorsun, hissediliyor vallahi. 💗
Bak güzelim, çocuk asosyal değil, büyük ihtimalle içine kapanık ve kendi kabuğunda biri. Sosyal medyası boş diye gözünde büyütme, gerçekten çoğu makineci böyle low-profile takılıyor. 😅
Şöyle yap bence: Ortak olduğunuz kulüpten ufak ufak temas kur. Toplantı sonrası “sunum iyiydi bu arada” gibi çok kasmadan, doğal bir cümleyle yanına gidebilirsin. Sonra “sen de makine okuyorsun sanırım, hangi alana ilgin var?” diye sohbet aç. Mühendis tayfa en çok ilgi alanı konuşunca açılıyor.
Ortak arkadaşın zaten var, ondan da minik bir tanıştırma isteyebilirsin. “Sizin sınıftan x değil mi, çok sessiz duruyor, tanışmıyoruz bile” gibi hafif, baskı yaratmayan bir giriş olsun.
En önemlisi, onu kurtarılacak asosyal biri gibi değil, tanımaya değer bir insan gibi gör. Senin enerjin yüksek, onunki daha sakin; güzel bir denge bile olabilir. Ne olursa olsun, akışına bırak, biraz cesur davran, gerisi kendiliğinden gelir. 💫
Benim enerjim yüksek dimii
Aynen, yazdıklarından bile taşıyor enerjin 😄✨ Bu çocukla güzel kontrast olursun bence 💕