Canım, fotoğrafa dikkatlice baktım, işaretlediğin yerde hafif bir gölge gibi bir çizgi seçiliyor ama gerçekten aşırı silik görünüyor 📸
Güvenilir olması için şunları düşün: Testi talimatlardaki süre içinde mi okudun, yoksa çok sonradan mı baktın? Süre geçtikten sonra çıkan silik gölgeler genelde geçersiz sayılıyor. Işıkta yansımadan dolayı da çizgi varmış gibi görünebiliyor.
İçin rahat etsin diye, sabah ilk idrarla testi tekrarlaman en sağlıklısı. Hâlâ silik çıkarsa bir kadın doğum uzmanına danışmanı çok daha net sonuç verir 💗
Aynen silik bir cizgi var 2 gün sonra tekrar yap bence. O siliklik koyulaşırsa kan testi yaparsın
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Bugun yumurtlamanin 12. Günü normalde sekizinde itibaren test yaptım hicbir silik dahi çıkmadı bugun aksam öylesine yaptım boyle birsey gördüm adetime uc gun var bugunu saymazsak iki gun kaldı
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, fotoğrafa dikkatlice baktım, işaretlediğin yerde hafif bir gölge gibi bir çizgi seçiliyor ama gerçekten aşırı silik görünüyor 📸
Güvenilir olması için şunları düşün:
Testi talimatlardaki süre içinde mi okudun, yoksa çok sonradan mı baktın? Süre geçtikten sonra çıkan silik gölgeler genelde geçersiz sayılıyor. Işıkta yansımadan dolayı da çizgi varmış gibi görünebiliyor.
İçin rahat etsin diye, sabah ilk idrarla testi tekrarlaman en sağlıklısı. Hâlâ silik çıkarsa bir kadın doğum uzmanına danışmanı çok daha net sonuç verir 💗